Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Nyt iPad værksted – Reparation af iPad i høj klasse i Hillerød

Vi har brugt sommerferien på at bygge et top moderne iPad værksted i vores Hillerød afdeling. Vi kan kort fortalt tilbyde alt indenfor iPad reparationer, også reparationer som tidligere ikke har været muligt. Vores nye iPad værksted har meget avanceret udstyr til at udskifte iPad glas på meget kort tid og med meget høj præcision. Derudover kan en anden af vores nye maskiner lodde enhver mikrochip af logicboardet for at reparere dette. Det er banebrydende teknologi som ingen andre tilbyder til iPads, vi kan altså lave mange af de iPad reparationer vores konkurrenter ikke kan. Vores varelager er også enormt når det kommer til iPad glas og batterier. Vi sørger altid for at have minimum 100 stk af hver model på lager, så i ikke kan vente unødvendigt på en reservedel. Derfor får du ikke en hurtigere udskiftning af glas eller udskiftning af batteri på iPad end her.

Vi har glædet os meget til at dele denne nyhed med jer og nu glæder vi os blot til at få jeres iPad ind til reparation. I vil ikke blive skuffet.

Se mere om vores iPad reparationer her.