Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Priser på Mac reparation

Du har to mulighed for at finde den nøjagtige pris på din mac reparation. Du kan indtaste modelnummeret som består af A efterfulgt af 4 cifre, eller du kan finde dit produkt på listen.

Modelnummeret findes typisk på undersiden af din Mac.

Indtast modelnummer:
Eller vælg produkt:

Download komplet prisliste

GRØN NOVEMBER: Spar 20% til og med 25. november!
Start forfra

Produkt titel

Note

Alle priser er inkl. dansk moms på 25%


Fandt du ikke det du søgte?

Vi laver mange andre reparationer end dem som fremgår på listen.

Send os en besked

Start forfra

Send os en forespørgsel  Hos os får du den bedste pris på Mac reparation

  Hvis du står overfor en reparation af din Mac, er du måske interesseret i at finde ud af, hvad prisen på reparationen vil være. Hos os tilbyder vi den bedste pris på Mac reparation, og vi kan endda give dig en prisgaranti på skærm reparation og batteriskift.

  For at finde den nøjagtige pris på din Mac reparation har du to muligheder. Du kan indtaste modelnummeret, som normalt består af A efterfulgt af 4 cifre. Dette nummer kan typisk findes på undersiden af din Mac. Alternativt kan du finde dit produkt på listen over modeller.

  For at give en følelse af prislejet har vi samlet de generelle priser nedenfor. Det er FRA priser og tager udgangspunkt i den billigste model.

  Generelle priser:

  Skærmskift - Ny 2.995,-
  Skærmskift - Brugt 1.995,-
  Batteriskift 995,-
  Skift af harddisk / SSD 800,-
  Installation af MacOS 500,-
  Udskiftning af pegefelt 500,-
  Udskiftning af keyboard 1495,-

  MacBook skærm reparation pris

  Hos os får du generelt den bedste pris på skærmskift til MacBook, særligt MacBook Pro og MacBook Air 13 er billige sammenlignet med andre, og vi justerer hele tiden priserne til at passe till markedet. De nyeste priser vil altid fremgå af vores hjemmeside.

  Find ud af hvor billigt det er at få repareret skærmen hos os, sammenlignet med andre værksteder ved at benytte beregneren ovenfor.

  Selve montering og installation af den nye skærm er en hurtig proces, som oftest er klar på under 1 time.

  Hvis du har brug for at få repareret skærmen på en iMac kan vi også hjælpe med dette, vi har de fleste iMac skærme på lager og kan derfor skifte dem hurtigt.

  Garanti på vores reparationer

  Vi giver op til 3 års garanti på alle Mac reparationer, herunder MacBook, iMac, iPhone og iPad. Du kan derfor være sikker på, at du får en pålidelig og holdbar løsning. Vores teknikere bruger de bedste og holdbare reservedele og vores reparationer holder generelt rigtig godt. Hvis du oplever problemer med din Mac efter reparationen, kan du kontakte os, og vi vil tage den ind til en fejlfinding for at udbedre fejlen i form af en gratis Apple service.

  Mest populære Mac reparationer

  Nedenfor har vi samlet en liste med de modeller af MacBook som vi reparerer oftest. Vi reparerer dog alle Macs, så blot fordi din model ikke er på listen, betyder det ikke at vi ikke reparerer den.