Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
Asus Reparation

Asus reparation 

Er din Asus computer gået i stykker? Vi reparerer Asus uanset om det er en Zenbook, Chromebook, Rog eller en anden type.

Vi har mere end 20 års erfaring med at servicere og reparere Asus computere. Inden vi påbegynder en reparation starter vores service altid med en forundersøgelse. Vi undersøger computeren for fejl og vender retur med en diagnose og et tilbud på udbedring af fejlene. Prisen for undersøgelsen er 200 kr. Det tager typisk 1-3 dage, hvis du ikke kan vente er det også muligt at tilkøbe en ekspres service til din Asus reparation. Det betyder undersøgelsen startes med det samme.

Umiddelbart efter undersøgelsen er udført og du har godkendt tilbuddet, udføres computer reparationen.

Er det muligt at reparere alle Asus computere?


I langt de fleste tilfælde er en reparation af Asus computere muligt. Det skyldes først og fremmest vores store erfaring som sikrer at vi altid har de nødvendige kompetencer til rådighed. En Asus reparation er ikke helt så simpel som alle andre computer reparationer, de kræver mere erfaring og mere finesse da de er bygget mere kompakt end andre mærker. Du kan trygt overlade din computer til vores Asus team som besidder alle kompetencerne til at hjælpe dig trygt videre med din reparation.


En anden ting som vores kolleger i branchen ofte har udfordringer med, er levering af reservedele. Originale reservedele til Asus computere er ikke lige til at få fat i uden det rette netværk. Vi samarbejder med de officielle Asus distributører og kan derfor altid levere vores reparation med originale reservedele.
Det sker i meget få tilfælde at reservedele er udgået eller i restordre, i dette tilfælde tilbyder vi aldrig en uoriginal reservedel, men kan derimod tilbyde en brugt reservedel til en fordelagtig pris. Vores erfaring siger at Asus reparationer udføres med bedste resultat med originale reservedele, uanset om reservedelen så er ny eller brugt. Vælges en brugt reservedel er det ofte en besparelse på op imod 50%.

 

 

Asus Reparation - ny skærm - nyt tastatur - nyt batteri

Reparation af Asus - Ny skærm, Nyt tastatur, nyt batteri m.m 

Vi tilbyder alt indenfor reparation af Asus, herunder skærmskift, nyt tastatur, nyt batteri og meget mere.

En skærm reparation til en Asus computer er typisk den letteste og hurtigste reparation, da vi har de fleste skærme på lager og selve udskiftningen er utrolig simpel. Ofte kan reparationen udføres imens du venter.

Et nyt tastatur til Asus bærbare er lidt blandet, ofte kan vi skifte tastaturet og så vil prisen i de fleste tilfælde være under 1.000 kr, men i nogle tilfælde skal vi skifte det komplette topcase og her kan prisen varierer i mellem 1.000 og 3.000 kr.

Et nyt batteri til en Asus bærbar klares ofte på en dags tid og prisen ligger typisk omkring 800 kr. Det er altså en af de billigste reparationer på en Asus bærbar computer. Det er samtidig ofte en reparation som giver utrolig meget hvis batteriet er blevet sløvt, eller slet ikke holder strøm.

Spørgsmål til PC reparationer

FAQ - Reparation af Asus

Gives der garanti på reparation af Asus?

Der er 12 måneders garanti på alle vores Asus hardware reparationer.


Kan jeg risikerer at miste mine data under min Asus reparation?

Nej du skal ikke frygte for dine data under din Asus reparation. Vi sletter aldrig data fra en enhed uden at have fået samtykke.

Derudover sørger vi naturligvis for at tilbyde dig en kopi af dine data, hvis det er nødvendigt at slette.


Kan en Asus reparation betale sig?

Det er et spørgsmål vi ikke kan svare på før vi har undersøgt enheden. Dog kan det i over 90% af tilfældene betale sig at reparere en nyere Asus computer.

Endvidere kan reparationsprisen ikke sammenlignes med prisen på en ny. Der vil i de fleste tilfælde være ekstra omkostninger forbundet med at købe en ny PC.  F.eks ny licens til Office, kopi af data, opsætning af eksterne enheder.