Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Køb komplet sikkerhedspakke.

Køb den ultimative sikkerhedspakke til din PC eller smartphone og undgå at blive ramt af nedbrud eller mistet data.

 • 25 GB Backup i skyen
 • Antivirus program
 • Malware beskyttelse
 • Firewall beskyttelse

Pris pr. år kun Kr. 995,-

Backup af dine filer i skyen

Når først uheldet er ude, og din computer er defekt, er det ærgerligt ikke at have en backup af dine private filer.
I andre tilfælde kan det have økonomiske og tidsmæssige uoverskuelige konsekvenser ikke at have en backupløsning. Læs hvordan du nemt og enkelt kan få styr på din backup, uanset om det er til privat eller erhvervsmæssig brug. Vi oplever dagligt i PC Service Center, at vores kunder mister data, fordi de har sprunget for let hen over emnet backup. Det er meget ærgerligt at miste minder i form af billeder og de vigtige dokumenter og breve etc.

Størstedelen af datatab sker af følgende årsager:

 • Harddisken i computeren går defekt
 • Computeren bliver stjålet
 • Personer kommer til at slette data ved en fejl
 • Væskeskade der kortslutter computeren

Nem og enkelt backup

Som Trusbox partner kan vi tilbyde en nem og enkelt måde at tage backup af din data fra din PC, Mac, Smartphone og tablet. Når programmet er sat op skal du aldrig mere spekulere over om din data bliver gemt. Det gælder også billederne på din smartphone og tablet. Alt bliver gemt i skyen også kaldet cloud.

Når du bestiller Trustbox hos PC Service Center, installere vi programmet og opsætter det på dine enheder, så du er fri for at bruge tid på det. Ønsker du senere at koble flere enheder til din backupløsning, kan du nemt gøre det ved at downloade Trustbox app´en.
Har du brug for hjælp, kan du altid ringe til vores danske supportlinje og få hjælp til Trustbox, ring på tlf. 44221212.

Backup til hele familien

I vores Trustbox pakke er der plads til 5 brugere. Det betyder at 5 personer kan få adgang til at tage backup af alle deres enheder. Der er naturligvis ikke adgang til data mellem de 5 brugere, og hver bruger har sit eget brugernavn og kodeord. I Trustbox løsningen er der 25 GB plads som dækker de fleste private og mindre erhvervsdrivendes behov.

Trustbox beskytter også mod Ransomeware

Hvad er ransomware mail? Ransomware mail er betegnelsen for de ”fup” mails der er i omløb og som særligt har ramt danskerne hårdt siden 2015. De kommer fra anerkendte virksomheder som fx PostNord, Nets, Danske Bank etc. og virker helt ægte. Det er de ikke, og så snart du åbner disse mails, kan din PC eller Mac computer blive låst og kan kun åbnes igen hvis du betaler en ransom (løsesum). Alene de første 2 måneder af 2016, skete det 817 gange om dagen at en dansker blev ramt af ransomware: Kilde her
Hos PC Service Center oplever vi ofte at kunderne er blevet udsat for Ransomware angreb. Det er ikke altid det er muligt at de-kryptere filerne, og dermed vil brugeren filer gå tabt.

Med en backup fra TrustBox vil du kunne genskabe hele din computer som den så ud før angrebet. Og dermed formindske skaden og hurtigt være klar igen. Generelt anbefaler vi at være opmærksom og behandle alle e-mails med omtanke. En tommelfingerregel er: Åbn aldrig et link fra en person eller virksomhed du ikke kender.

Hvad koster Trustbox backup?

Det koster Kr. 995,- om året for en 25 GB backup løsning.
Løsningen indeholder blandt andet:

 • 5 computere inkluderet
 • Ransomware beskyttelse
 • Antivirusbeskyttelse
 • Backup af telefon og tablet
 • Admin kontrolpanel
 • Ingen binding
 • Gratis oprettelse
 • Dansk support

Hvordan kommer du i gang med Trustbox

Det er nemt at komme i gang med Trustbox. Du kan besøge en af vores servicecentre, hvor vi kan installere og opsætte Trusbox på dine enheder, husk at medbringe alle de enheder du ønsker backup af. Du kan også downloade og opsætte Trustbox selv, det gør du ved at tilmelde dig her.
Bemærk at du kun opnår PC Service Center rabatpris ved at klikke på ovenstående link.

 

Nedenfor kan du se en introduktionsvideo til Trustbox: