Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Datagendannelse – Vi redder dine data

Hvis uheldet skulle være ude, og du har mistet dit data kan vi hjælpe dig med at genskabe dem. Vi kan genskabe data både hvis dit data er blevet slettet, og hvis din harddisk er beskadiget.

Hvis din harddisk er beskadiget eller på anden måde defekt, kan vi tilbyde dig at genskabe de ødelagte filer (Data recovery).

Der findes flere årsager til at en harddisk går i stykker og derfor ikke kan læse dit data. Det kan være at harddisken har fået et slag eller stød mens den har været i brug. 
Dermed kan læsearmen, eller selve skiven være beskadiget. Endvidere kan der ske defekt på selve printet af harddisken i from at kortslutninger eller væskeskade.

Flere muligheder hvis harddisken er gået i stykker

Der er flere muligheder for at kunne lave Data Recovery (gendanne data) fra defekte harddiske, alt afhængig af skaden.

Vi tager harddisken ind til et tjek, og er det muligt for os at genskabe data koster det typisk Kr. 1.500,- inkl. moms at få data ud på en ny ekstern harddisk.

Det kan være en proces der tager mange timer, og i nogle tilfælde flere dage.
Er harddisken defekt grundet et defekt printkort, så kan vi også hjælpe med det. 
Vi har et stort lager af nyere og ældre harddiske hvor printet fungerer.
Derfor er det muligt at vi har et print der passer til din harddisk.

Alternativt kan vi lave en mikrolodning.

Data kan også gendannes i de mere komplekse sager

Er skaden så omfattende at det ikke er muligt for os at genskabe data, har vi mulighed for at sende harddisken til Ibas Ontrack som vi har et tæt samarbejde med.

Ibas er en af Europas mest anerkendte virksomheder inden for gendannelse af data fra defekte harddiske.
Da vi er Ibas partner kan vi sørge for indlevering af din harddisk, samt formidling af sagen til Ibas, så du sparer tid og kræfter. Endvidere sparer du nogle af omkostningerne til forsendelse.