Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Undgå virus og hacking

Såfremt du er i tvivl om, hvorvidt din computer er blevet angrebet af en virus, står vi klar til at hjælpe dig med at scanne og udbedre problemer på din computer. Vi er i stand til at genoprette dit system til fuld funktionalitet, selv i tilfælde af alvorlig infektion.

I tilfælde af virusinfektion kan din PC udvise følgende symptomer:

 • Nedsat hastighed og ustabilitet
 • Uventet lukning af programmer
 • Selvstændig nedlukning af computeren

  Det er dog vigtigt at understrege at din computer godt kan være inficeret af virus, uden du bemærker det. De fleste vira bliver i dag udviklet til at være så usynlige som muligt, så virusset kan stjæle så mange oplysninger som muligt. 

  Hvis du er bekymret for at din enhed er blevet inficeret, bør du indlevere din PC til reparation

 • Computer som er fyldt med virus
  PC fyldt med spyware

  Spyware og malware

  Hvis du oplever konstante pop-up-vinduer og reklamer, uanset hvor du bevæger dig hen på internettet, er det meget muligt, at din computer er blevet inficeret med spyware eller malware.

  Andre tegn på spyware kan inkludere ændringer i din browser såsom en ændret startside i Edge, Chrome eller Firefox, eller en ny og uønsket navigationsbar, der ser ud til at være umulig at fjerne.

  Spyware er små, ondsindede programmer, der bliver installeret på din computer, ofte uden din viden. Dette kan ske som følge af utilstrækkelige sikkerhedsindstillinger i din browser.
  Disse programmer er designet til at spore din onlineaktivitet og sende informationen tilbage til en server. Kriminelle bruger derefter disse data til at analysere, hvilke reklamekampagner du kunne falde ind under.

  Selvom spyware generelt ikke betragtes som farligt, er det yderst irriterende og kan være til gene. Vores team af eksperter hos PC Service Center er specialiseret i at scanne og fjerne spyware og malware fra din computer for at hjælpe dig med at få en god oplevelse med din PC igen. 

  Se priser for fjernelse af virus, spyware og malware her.

  Vi anbefaler – ESET 

  Løsningen til flere platforme som pc’er, Mac-computere og mobilenheder.

  Uanset hvilken enhed du bruger, når du bruger netbank, shopper, surfer eller bruger sociale netværk online, så indeholder internettet de samme sikkerhedsrisici – herunder malware-infektioner, cyberkriminalitet og phishing. Så det er vigtigt at sikre, at alle dine tilsluttede enheder og de personlige data, du gemmer på dem, er beskyttet mod alle de trusler, der er på internettet.

  Læs “Alt om DATA” anmeldelse af ESET
  ESET er også testvinder hos forbrugerrådet TÆNK

  ESET – Multi-Device er den brugervenlige sikkerhedsløsning til flere platforme med én licens, der beskytter næsten alle kombinationer af pc’er, Mac-computere, Android-smartphones og Android-tablets og giver dig:

  – Sikkerhed til flere enheder – med prisvindende beskyttelse, der er optimeret til alle enheder

  – Fleksibel beskyttelse – der giver dig kombineret sikkerhed, der passer til alle kombinationer af enheder

  – Beskyttelse i realtid – mod alle nye og kommende malware- og internettrusler

  – Tyveribeskyttelse – der sikrer dine data, hvis din Android-smartphone eller -tablet går tabt eller bliver stjålet

  Hvad koster det?
  ESET sælges som en 3 eller 5 licens bruger, som betyder at du må installere produktet på 3 eller 5 enheder.
  Licens til 3 enheder: 495,- (Kr. 395,- ved køb af PC eller virusfjernelse)
  Licens til 5 enheder: 595,-


  Eset internet security logo