Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
HP Reparation

HP reparation og service

Det starter altid med at vi fejlsøger din computer, hvorefter du vil modtage et tilbud på en reparation. Fejlsøgningen koster 200 kr. og den tager typisk 1-3 dage.  Det er også muligt at tilkøbe ekspres service til en HP reparation, det betyder at vi starter din reparation med det samme.

Alle vores værksteder har de nødvendige HP tools tilgængelig til at udføre din reparation. Det er derfor ligegyldigt hvilken af vores 6 PC værksteder som du vælger at benytte til din HP reparation.

Alle slags reparationer af HP


Vi kan servicere og reparere alle HP computere, som er nyere end 2012. Er din HP computer ældre end 2012 kan vi muligvis finde en brugt reservedel til at udføre din reparation. Ofte er det dog slet ikke nødvendigt med reservedele da vi kan reparere computere på komponent niveau. Det vil sige at vi kan reparere komponenter i stedet for at udskifte dem. 

Vi har et stort lager af skærme, så såfremt det er skærmen på din HP computer som fejler, kan vi ofte løse det på få timer med et ekspres skærmskift.
Er det harddisken, blæseren, tastaturet eller batteriet har vi ofte reservedelen til at reparere din HP indenfor 24 timer.

Hos os får du originale reservedele til din computer reparation.

 

 

HP skærmskift

Reparation af HP bærbar skærm 

Såfremt det er skærmen som er beskadiget på din HP bærbare computer kan det stort set altid betale sig at reparere. Det gennemsnitlige skærmskift på en HP computer koster 1.500 kr.  Det bliver typisk lidt dyrere hvis der er tale om en høj opløsningsskærm eller en touch skærm. Særligt prisen på touch skærme varierer meget, men du kan altid få et uforpligtende tilbud på en ny skærm til din HP bærbar.

Et skærmskift er også en utrolig hurtig reparation og i de fleste tilfælde har vi faktisk skærmen på lager. Det betyder at vi kan udskifte den samme dag eller endda nogle gange imens du venter.

Kan i reparere HP Omen og HP Spectre?


Vi reparerer som beskrevet alle HP computere, herunder også de mere eksklusive modeller. Herunder (HP Omen, HP Spectre HP Elitebook mv). Det er klart er reparationerne på disse HP serier generelt koster mere end den gennemsnitlige HP reparationspris. Dette skyldes at reservedelene ofte af bygget i bedre materialer, hardwaren er af en bedre og dyrere type og reservedele er ikke produceret i samme antal som til de mere gængse HP Pavilion modeller.


Vi reparerer naturligvis også alle stationære HP computere. Vi kan reparere alle hardware fejl, herunder grafikkort, strømforsyning, RAM, bundkort, CPU m.m. Vi udbedrer også diverse software fejl i Windows, eller hvis det er nødvendigt kan vi også installere Windows på ny.

 

 

Spørgsmål til PC reparationer

FAQ - Reparation af HP

Er der garanti på min reparation?

Ja der er 12 måneders garanti på vores HP reparationer.


Mister jeg mine data når jeg indleverer min HP til reparation?

Nej vi sletter ikke dine data når du indleverer din HP til reparation. Vi udfører aldrig reparationer eller sletter data uden at have fået accepteret dette.
Endvidere sikrer vi os altid at tilbyde en backup af dine data såfremt der er brug for at slette det ifbm med reparationen.


Kan det betales sig at reparere min HP?

Det er meget individuelt fra sag til sag. Men i de fleste tilfælde kan en reparation godt betale sig. Derudover gør du noget godt for klimaet ved at få repareret din computer.
Vi sælger også i standsatte computere, så du har mulighed for at købe et klimavenligt og prisvenligt alternativ til en ny HP.


Skal jeg bestille tid til min reparation?

Det er ikke nødvendigt med tidsbestilling, vi har walk in service du det er derfor muligt blot at indlevere sin computer til reparation på ethvert tidspunkt indenfor vores åbningstid. Der kan dog være ventetid på reparationen, men er det en simpel reparation er det ofte muligt at få det lavet indenfor meget kort tid, ofte imens man venter eller drikker en kop kaffe.