Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
Lenovo Reparation

Lenovo reparation

En Lenovo reparation starter med at vi fejlsøger din computer for fejlen ud fra din fejlbeskrivelse. Herefter vil du modtage et uforpligtende tilbud på en reparation. Fejlsøgningen koster kun 200 kr. og tager normalt 1-3 dage.  Det er muligt at tilvælge ekspres service til en Lenovo reparation, det betyder at vi starter din reparation med det samme.

Samtlige af vores værksteder har de nødvendige Lenovo værktøjer og kompetencer til at udføre din reparation. Du kan derfor blot benytte det af vores 5 værksteder som er lettest at komme til.

Vi er eksperter i reparation af Lenovo computere samt optimering af disse. Vi har igennem vores 20 års erfaring hovedsageligt fokuseret på Lenovo. Det skyldes at vi udover at reparere Lenovo for vores kunder, også istandsætter dem til videresalg igennem vores butikker. Vi kender derfor til de fleste fejl der typisk opstår på de her computere, vi kender også til årsager til at de bliver sløve og ved dermed hvad der skal til for at få dem til at køre godt igen. Vi kan også let vurdere om din reparation kan betale sig, da vi prissætter disse computere hver dag.

Mere info om reparationsprocessen kan findes på vores side vedrørende reparation af computere.

Reparation af computer

Tidsbestilling til reparation af Lenovo


Det er ikke nødvendigt at bestille tid til reparationer, vi har walk-in service og du kan derfor blot møde op indenfor vores åbningstid og indlevere din computer. Har du travlt kan du vælge vores ekspres service, så går vi i gang med det samme. Skal din skærm skiftes kan vi oftest klare det mens du venter eller indenfor få timer. Skal du have nyt batteri klarer vi den ofte samme dag eller til dagen efter. Skal dit tastatur udskiftes er det normalt klar dagen efter. Skal din harddisk eller SSD udskiftes klarer vi det typisk samme dag. Det er altså utrolig hurtigt at få repareret en Lenovo computer.

Vi reparerer alle Lenovo computere


Vi kan udføre reparationer på alle Lenovo computere som er nyere end 2011. Er din Lenovo computer ældre end 2011 kan vi ofte bruge brugte reservedele eller forsøge at hente hjem fra et restlager. Vi reparerer alle serier indenfor Lenovo computere, herunder Lenovo ThinkPad, Lenovo IdeaPad, Lenovo Yoga og Lenovo Legion.


Vi har et stort lager af reservedele til Lenovo computere og kan derfor udføre de fleste reparationer uden større ventetid. Vi har ofte skærme, harddiske, ram, batterier og tastaturer på lager, klar til at blive monteret.

 

 

Spørgsmål til PC reparationer

Reparation af Lenovo - Spørgsmål

Er der garanti på min Lenovo reparation?

Ja der er 1 års garanti på samtlige af vores Lenovo reparationer.


Mister jeg mine data når jeg indleverer min Lenovo til reparation?

Nej vi sletter ikke dine data når du indleverer din Lenovo til reparation. Vi laver aldrig reparationer og/eller sletter data uden at have fået samtykke til dette.
Derudover tilbyder vi altid en backup af dine data hvis der er brug for at slette det  under din reparation.


Kan det betales sig at reparere min Lenovo?

Det er en individuelt vurderingssag. Men i langt størstedelen af tilfældene kan en reparation godt betale sig. Derudover gør du noget godt for klimaet ved at få repareret din computer frem for at købe en ny.
Vi sælger også i standsatte computere, så du har mulighed for at købe et klimavenligt og prisvenligt alternativ til en ny Lenovo PC.


Skærmen er flækket på min Lenovo, er det nødvendigt med en undersøgelse?

I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at undersøge computeren i sådan et tilfælde. Det kan være så tydeligt at skærmen skal skiftes at vi kan gøre det uden en undersøgelse. Vi anbefaler dog altid at få undersøgt computeren først for at udelukke at der kan være flere fejl på computeren.


Hvad koster en ny skærm til en Lenovo bærbar?

Det varierer lidt alt efter størrelse, opløsning og type. De fleste skærme på Lenovo bærbare koster dog omkring 1.500 kr. at få udskiftet. Prisen kan stige hvis skærmen er en speciel type, høj opløsning eller en touch skærm. Her varierer priserne så meget at det er umuligt at give et estimat. Det er dog altid muligt at få et uforpligtende tilbud i butikken.