Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Reparation af Playstation 4 – Også PS4 Pro

Fungerer din Playstation 4 ikke som den skal?
Vi kan berolige dig med at vi kan hjælpe. Vi løser alle typer reparationer på Playstation 4. Herunder varmeproblemer, rensning, udskiftning af HDMI port, udskiftning af USB port mv. 
Ligegyldigt hvilket problem du oplever med din Playstation, har vi helt sikkert set det før og vi kender dermed løsningen. 

Vi har et dedikeret konsol team som har repareret Playstation i mange år, herunder rigtig mange Playstation 4. Vores specialister sikrer dig et ordentligt og godt resultat, samtidig med at de kan gøre det hurtigt. Det betyder at du får din Playstation tilbage hurtigt, men også at du sparer penge da vi bruger mindre tid på reparationen. 

Nogle gange haster det helt vildt med en Playstation reparation, det ved vi. Der kan være noget man bare ikke kan gå glip af, derfor tilbyder vi også ekspres service.  Det betyder faktisk at vi kan påbegynde din sag omgående, og oftest have den klar på få timer. 

Har du yderligere spørgsmål? Så skal du være velkommen til at ringe på 70 23 23 36.

Reparation af Playstation 4
Service og reparation af Playstation 4

Playstation 4 reparation

Nogle gange fejler din Playstation 4 mere end du blot kan løse ved en Google søgning eller ved hjælp fra YouTube og bekendte. Nogle gange skal der simpelthen en reparation til. En forudsætning for at vi kan reparere din PS4 er at vi får den ind på værkstedet til reparation. 
Hvis du ikke bor i nærheden af et af vores værksteder tilbyder vi også gratis afhentning og forsendelse af din Playstation. 

Vi tilbyder gratis afhentning i hovedstadområdet. 
Vi tilbyder at du kan sende din PS4 til os gratis fra hele landet. 

Du kan læse mere ved at vælge den mulighed du ønsker nedenfor. 

Send med postenGratis afhentning

De typiske Playstation 4 problemer

Det er ingen hemmelighed at Playstation 4 ikke længere er den nyeste model. Det er mange år siden at den udkom og dermed er der også opstået en del fejl på dem. Utroligt nok holder de faktisk generelt rigtig godt, men mange oplever at deres PS4 er begyndt at larme som et fly. 
 
Her er de mest typiske reparationer som vi udfører: 

– Udbedring af larm fra blæseren ( Rensning og kølepasta )

– Varmeproblemer ( Playstation lukker ned )

– Opgradering af lagerplads ( Større harddisk )

– Udskiftning eller reparation af HDMI port 

– Udskiftning eller reparation af USB port 

Priser på PS4 reparation

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på Playstation 4 reparationer på grund af vores store erfaring med reparation af Playstation over mange generationer. Priserne er individuelle og afhænger af kompleksiteten af problemet. Fx kan en HDMI port repareres eller udskiftes, og ved varme-problemer kan det være nødvendigt med en rensning, udskiftning af kølepasta eller begge dele. Vi giver altid et tilbud inden vi udfører reparationen, som er uforpligtende.

Kontakt os i dag på 70 23 23 36 for at høre mere om reparation af Playstation 4.

Få en god pris på playstation 4 reparation