PC Service Center
Man-Fre 10-18 (Lør 10-14)

HANDELSBETINGELSER OG PERSONDATAPOLITIK

 

    1. Som kunde hos PC Service Center, er det nødvendigt at oprette dig som kunde i vores kundesystem. Oprettelsen kræver at der afgives informationer som navn adresse, telefon, e-mail etc. (Kontaktoplysninger)
      Desuden vil sagen indeholde data om produkt, fejlbeskrivelse etc.
      Det er nødvendigt at bliver oprettet som kunde for at kunne få udført en reparation.
      Læs mere om vores persondatapolitik i punkt 15)
    2. Når din sag er oprettet vil du blive kontaktet af vores medarbejder når der er nyt i din sag.
      Vi kontakter dig pr. telefon, SMS eller via e-mail.
    3. Alle sager bliver som udgangspunkt pålagt et fejlsøgningsgebyr på Kr. 200,- som dækker den tid det tager at bekræfte en fejl, eller hvis det skal undersøges om der er yderligere fejl eller årsager til den pågældende fejl.
    4. Det er muligt at betale et ekspresgebyr på Kr. 350,- for at få løst en opgave/reparation med det samme. Det betyder at vi tager opgaven på bordet med det samme. Det er ikke altid muligt at bestille ekspres, da det afhænger af travlhed og personale.
    5. Såfremt du har godkendt en reparation, er det ikke muligt efterfølgende at annullere reparationen, da alle sager/reparationer er omfattet af en omkostning i forbrugt tid eller ved bestilling af specielreservedele.
    6. Reparationer eller varer der ikke er afhentet inden for 90 dage, trods gentagne henvendelser på telefon, SMS og e-mail vil blive skrottet. PC Service Center dækker hverken helt eller delvist for tab af hardware, software eller data.
    7. PC Service Center, tager ikke ansvar for defekt eller fejlbehæftet udstyr der indleveret på et af vores værksteder. Herunder pludselig opstået fejl eller mangler på indleveret udstyr.
    8. PC Service Center er ikke ansvarlige for den data der ligger på den eller de indleverede enheder. Vi anbefaler altid at tage backup inden indlevering eller at man som kunde tilkøber en backup ved indlevering.
    9. Ved backup af kundedata eller genskabelse af kundedata fra defekte enheder, vil dataen kun være tilgængelige i PC Service Centers system i op til 14 dage efter at enheden er afhentet af kunden. Dataen gemmes kun for at give kunden en rimelig chance for at nå at kontrollere at alt data er genskabt/backed up. Kundedata bliver opbevaret på individuelle diske, opbevaret i aflåst sikkerhedsskab. Dataen bliver forsvarligt slettet/formateret senest 14 dage efter fakturering/afhentning af produktet.
    10. Alle reparationer er som udgangspunkt omfattet af 1 års garanti. Det gælder både hardware som ydelse. I visse tilfælde kan der være tale om begrænset garanti ex. Ved reparation af i forvejen skadet produkter, herunder lodning, limning etc.
    11. Der ydes som udgangspunkt ikke garanti på softwareinstallationer, herunder styresystem som OSX eller Microsoft Windows, Office etc. Dette skyldes at de fleste fejl opstår ved installation af 3. partsprogrammer eller ikke opdateret systemer. PC Service Center tilbyder dog uden beregning at undersøge fejlen, såfremt det er sket inden for rimelig tid (få dage) efter udlevering af udstyret.
    12. Alle reparationer og ydelser kan betales i butikken på nedenstående måde:
      – Dankort
      – VISA
      – Mastercard
      – Kontant
      – Mobile Pay (Dette gælder kun enkelte afdelinger)Betalingen sker via en betalingsterminal, aftalen er leveret af (Nets eller Bambora)
      Betalingen kan også gennemføres via vores online betalingssystem aftalen er leveret af Nets eller Bambora. Gateway udbyder er Quickpay.
    13. Som kunde hos PC Service Center, har du mulighed for at abonnere på vores nyhedsbrev. Det er gratis at tilmelde sig nyhedsbrevet. Du kan nemt og enkelte afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke i bunden af nyhedsbrevet ”afmeld”
      E-mail (nyhedsbrevssystemet) er leveret af mailchimp.com
    14. Det er muligt at få tilsendt en færdig reparation med enten Post Nord eller GLS. Priserne afhænger af vægt og størrelse. Som udgangspunkt skal sagen betales inden den kan sendes retur til kunden. Betaling kan ske via online betalingslink, der fremsendes på e-mail.
    15. Persondatapolitik og samtykkeerklæring
      Som led i samhandelsforholdet vil PC Service Center (”Selskabet”) som dataansvarlig indsamle og behandle en række personoplysninger om dig som Kunden.
      Behandlingen vil ske i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler i persondata-forordningen, herunder som gennemført og suppleret i databeskyttelseslovgivningen.
      De data om Kunden, der behandles omfatter typisk oplysninger som:
      – Navn
      – Adresse
      – Telefonnummer
      – E-mail
      – CVR nummer
      – Virksomhed
      Vi registrerer og videregiver kun dine oplysninger i det omfang det er nødvendigt for, at kunne levere ydelsen og varerne til dig. Det kan f.eks være oplysninger til:
      – Post Nord eller GLS i forbindelse med fragt.
      – Nets eller Bambora ved betaling.
      – E-conomic i forbindelse med fakturering.
      – Mailchimp.com ved modtagelse af velkomstmail eller nyhedsbrev.
      – SMS gatewayudbyder ved kontakt til kunden omkring en sag.
      – VIABILL ved kredithåndtering.Vi opbevarer dine personlige oplysninger sikkert og fortroligt og adgang er begrænset til medarbejdere, der er betroet hertil.
      Selskabet opbevarer oplysninger om Kunden i op til 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
      Dette sker blandt andet for at opfylde regnskabslovens krav.
      Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
      PC Service Center har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
      Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
      Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.Oplysninger afgivet til www.pcservicecenter.dk sælges på ingen måde videre til tredjemand
      Som registreret hos Selskabet, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.
      Henvendelser og spørgsmål vedrørende denne persondatameddelelse kan rettes til [email protected] eller via telefon 70232336.
      Medfører din henvendelse ikke en afklaring kan en eventuel klage herefter rettes til Datatilsynet. Du finder den aktuelle kontaktadresse på Datatilsynets hjemmeside datatilsynet.dk
      Som kunde hos PC Service Center giver du Selskabet samtykke til at behandle oplysninger herunder personfølsomme oplysninger, som redegjort for i denne erklæring.
    16. Betingelser ved køb af varer online eller i butikken: Betaling:
      Alle priser på websitet angives inklusive moms.
      Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 DKK. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken PC Service Center eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra PC Service Center. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.Du kan som udgangspunkt betale med følgende kort i netbutikken:Dankort, VISA, VISA-elektron, Mastercard, Maestro, American Express, VIABILLI den fysiske butik modtager vi følgende betalinger: Kontant, Dankort, VISA, VISA-elektron, Mastercard, Maestro, American ExpressLevering:
      PC Service Center benytter GLS eller PostNord til at leverer pakker. Varer som er på lager sendes normalt inden for 1-2 hverdage.
      Varer som ikke er på lager kan afhentes eller sendes så snart de er på lager.
      Du vil som kunde få løbende information om forventet leveringstidspunkt, hvis varen ikke er på lager.
      Varer til udlandet, Grønland og Færøerne, sendes kun ved forudbetaling til konto eller betaling via kreditkort.Fortrydelsesret:Ved køb online:
      I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via Internettet og er leveret til kunde med Post Nord, GLS eller andet transport selskab, har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris. For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen. Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis produktet er taget i brug bortfalder fortrydelsesretten.Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen returneres i original emballage. Der må ikke være skrevet på emballagen. Manglende original emballage medfører at fortrydelsesretten bortfalder. PC Service Center returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c Såfremt du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig via konto eller til betalingskortet der er anvendt ved køb.I butikkerne:
      I forbrugerkøb hvor du har købt en vare i en fysisk butik tilbyder vi ekstraordinært at tage den købte vare retur indenfor 14 dage ved betaling af et administrationsgebyr på 10% af varens værdi. Er der tale om computere vil der være yderligere 500kr. forbundet med klargøring af computeren.
      I visse tilfælde kan vi ikke tage varen retur. Det kan være ved licensvarer som Microsoft Office, Kaspersky Internet Security og ligende køb. Hvis produktet har været aktiveret, kan det ikke gensælges.
      Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. PC Service Center returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c
      Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig via konto eller check, som fremsendes til den adresse vi har registreret i forbindelse med købet.Garanti og reklamationsret:
      Alle produkter har 24 måneders reklamationsret i forhold til købeloven. Endvidere tilbyder vi op til 12 måneders garanti.
      Reklamationsretten betyder at man som kunde har ret til at klage over mangler ved varen i to år fra varens levering. Man kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der har været til stede på leveringstidspunktet.
      I de første 6 måneder gælder den såkaldte formodningsregel, som betyder, at de fejl og mangler, der viser sig indenfor den periode, formodes at have været der på købstidspunktet. I det tilfælde reparerer eller ombytter pcservicecenter.dk derfor varen inden for de første 6 måneder.
      I de efterfølgende 18 måneder er det køberen, som skal bevise, at fejlen var til stede på købstidspunktet. Kan køberen bevise dette, vil pcservicecenter.dk bytte varen.
      Reklamationsretten bortfalder ved forkert anvendelse ex.: tab, slid, uautoriseret brug eller reparation, manglende vedligeholdelse.
      Reklamationer skal meddeles til pcservicecenter.dk inden 8 dage efter det tidspunkt, hvor fejlen blev – eller burde være blevet – konstateret.
      Åbenlyse fejl og mangler, som burde være konstateret ved modtagelsen af varen, skal altid meddeles inden 8 dage efter modtagelsen.
      Vi forbeholder os retten til at udbedre fejl og mangler ved et leveret produkt, eller ombytte til et tilsvarende produkt. Der ydes ingen form for erstatning. pcservicecenter.dk er uden ansvar for enhver forsinkelse som følge af afhjælpningen eller ombytningen.
      OBS! Batterier er en forbrugsvare, der ydes derfor 6 måneders garanti mod slitage/tæring
      Bliver den af kunden beskrevne fejl ikke konstateret, skal kunden betale en arbejdsløn på DKK. 150,- inkl. moms. Hertil kommer udgifter til forsendelse.
      Software fejl er ikke indbefattet af garantien og kunden skal betale for udbedring af disse.Ved reparation:
      Ved behov for service, kan vores teknikker kontaktes på [email protected]
      Det er vigtigt at du beskriver problemet nøje for at vores teknikker kan hjælpe dig bedst muligt.
      Test og fejlsøgning fortages normalt i løbet af 2-3 hverdage. Konstateres fejlen på hardwaren, ombyttes produktet. Såfremt varen er udgået vil den blive ombyttet til et tilsvarende eller bedre produkt.

      Betingelser for reparationer:
      Software fejl er ikke indbefattet af garantien og kunden skal betale for udbedring af disse.

      E-markedsføring:
      Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev pr. e-mail. Nyhedsbrevet indeholder tilbud og relevant information. Nyhedsbrevet modtager du kun, ved køb af varer over nettet eller ved tilmelding via vores internetside.
      Såfremt du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du afmelde dig via websitet: www.pcservicecenter.dk eller i bunden af e-mailen ved at klikke ”afmeld”

      Vi gemmer oplysninger om din brug af hjemmesiden
      Når du bruger vores hjemmeside, benytter vi cookies til at gemme oplysninger om din brug af siderne. Dem bruger vi både til at gøre det nemmere for dig at bruge vores hjemmeside og for at kunne forbedre siden.

      Cookies:
      På www.pcservicecenter.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
      En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, fx på et websted, ved næste besøg. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx brugernavn til login på et website. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.
      Rent teknisk kan cookies deles op i to typer: session cookies og permanent cookie.

      Session cookies
      Den ene type kaldes ”session cookies” – de holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken. ”Session cookies” gemmes ikke på din computer, men forsvinder, når du lukker browseren.

      Permanent cookie
      Den anden type cookie kaldes ”permanent cookie”, og den gemmes som en tekstfil på din computer i ca. en måned. En ”permanent cookie” er med til, at vores server kan genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website.

      Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer:
      I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Generelt” -> ”Browserdata/Slet cookies”.

      Logstatistik
      På www.pcservicecenter.dk bruges logstatistik. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. På www.pcservicecenter.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Oplysninger om virksomheden:

PC Service Center er en kæde af butikker som er drevet af selvstændige butiksejere med egne CVR numre herunder også franchisetagere med egne CVR numre.
Nedenfor er oversigt over de forskellige forretninger og de juridiske ejere:

Hellerup afdeling:
PC Service Center – Bernstorffsvej 82, 2900 Hellerup
Juridisk ejer:
PC Service Center Hellerup ApS
CVR-nummer: 34053715

Østerbro afdeling:
PC Service Center – Nordre Frihavnsgade 32, 2100 København Ø
Juridisk ejer:
TobIT IVS
CVR-nummer: 39219336

Vesterbro afdeling:
PC Service Center – Gl. kongevej 9, 1610 København V
Juridisk ejer:
Datalandet ApS
CVR-nummer: 38950983

Nørrebro afdeling:
PC Service Center – Jagtvej 3, 2200 København N
Juridisk ejer:
Datalandet ApS
CVR-nummer: 38950983

Hillerød afdeling:
PC Service Center – Helsingørsgade 6, 3400 Hillerød
Juridisk ejer:
PC Service Center Østerbro ApS
CVR-nummer: 34053944

Birkerød afdeling:
PC Service Center – Birkerød Kongevej 44, 3460 Birkerød
Juridisk ejer:
PC Service Center Østerbro ApS
CVR-nummer: 34053944