Man-Fre 9-17 (Lør 10-14) - Walk-in service
Asus Reparation

Asus reparation 

Er din Asus computer gået i stykker? Vi reparerer Asus uanset om det er en Zenbook, Chromebook, Rog eller en anden type.

Vi har mere end 20 års erfaring med at servicere og reparere Asus computere. Inden vi påbegynder en reparation starter vores service altid med en forundersøgelse. Vi undersøger computeren for fejl og vender retur med en diagnose og et tilbud på udbedring af fejlene. Prisen for undersøgelsen er 200 kr. Det tager typisk 1-3 dage, hvis du ikke kan vente er det også muligt at tilkøbe en ekspres service til din Asus reparation. Det betyder undersøgelsen startes med det samme.

Kan alle Asus computere repareres?


Hos PC Service Center har vi igennem mange år opbygget et stort netværk af distributører i ind og udland, som sikrer at vi altid kan få de nødvendige reservedele. Vi har også erfaringen samt kompetencerne til at reparere alle Asus computere, også de nyere Zenbooks som udfordrer mange af vores kolleger i branchen.


Vi har ofte en mulighed for at tilbyde brugte reservedele til Asus reparationer. I de fleste tilfælde er der store besparelser at hente ved at vælge en brugt reservedel til din Asus reparation. Besparelsen er også til at føle på med en brugt reservedel til en Asus reparation. Op imod 50%.

 

 

FAQ - Reparation af Asus

Gives der garanti på reparation af Asus?

Der er 12 måneders garanti på alle vores Asus hardware reparationer.


Kan jeg risikerer at miste mine data under min Asus reparation?

Nej du skal ikke frygte for dine data under din Asus reparation. Vi sletter aldrig data fra en enhed uden at have fået samtykke.

Derudover sørger vi naturligvis for at tilbyde dig en kopi af dine data, hvis det er nødvendigt at slette.


Kan en Asus reparation betale sig?

Det er et spørgsmål vi ikke kan svare på før vi har undersøgt enheden. Dog kan det i over 90% af tilfældene betale sig at reparere en nyere Asus computer.

Endvidere kan reparationsprisen ikke sammenlignes med prisen på en ny. Der vil i de fleste tilfælde være ekstra omkostninger forbundet med at købe en ny PC.  F.eks ny licens til Office, kopi af data, opsætning af eksterne enheder.