Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
Macbook reparation

Reparation af Macbook på under 1 time

Vi kan hjælpe med at fejlfinde dine Apple og Mac produkter. Vi har over 20 års erfaring med Apple reparationer og har derfor kompetencerne til at udføre enhver reparation.
Vores mest udbredte services er
Reparation af skærm, batteri , harddisk, bundkort, tastatur og mange andre dele.

Vi reparerer alle skærme og batterier på under en time, såfremt lager haves!

Certificeret i Apple og Mac reparationer

Vi har flere typer teknikere, herunder PC teknikere, Apple teknikere og Senior teknikere på vores værksteder. Flere af vores Apple og Senior teknikere har modtaget undervisning direkte fra Apple og er dermed blevet uddannet i reparation af Macbook, iMac og andre Apple produkter.

Vi har de nødvendige ESD sikringer som Apple kræver for at udfører reparationer af Apple udstyr. Apple har selv været forbi i 2013 og godkendt vores værksteder til reparation af Macbook, iMac og andre Apple produkter.

Vi tilbyder også Apple reparationer under garanti.
Garantireparationer vil blive foretaget af vores Apple samarbejdspartner.

 

Pris på Mac reparationer

Vi har nogle af de bedste priser på reparation af Macbook og iMac, det skyldes at vi køber reservedele hjem i store mængder ad gangen. På den måde sikrer vi at vi kan levere en reparation indenfor en time, til en god pris og i en fejlfri kvalitet. Prisen kan beregnes direkte ud fra model nummeret.

Beregn din nøjagtige pris ud fra din model her

Mac reparationer er hurtigt klar

Vi kan oftest have en Macbook reparation klar på under en time, det kan vi hvis det er batteri eller skærm som skal skiftes.

Ved andre macbook reparationer end de omtalte er ventetiden typisk 24 timer.

iMac reparation er oftest klar på 1 til 3 dage.

iPad reparation er oftest klar på 1 til 3 dage.

iPhone reparation er oftest klar samme dag, eller mens du venter.

Det er altid muligt at tilkøbe ekspres service til din Apple eller Mac reparation, så påbegynder vi din reparation med det samme.

 

Sådan fungerer vores mac reparationer

Tidsbestilling er ikke nødvendigt da vi har walk-in service til alle Apple reparationer.

Når du indleverer dit Apple produkt, fejlsøger vi det og tester delene i maskinen.
Herefter udarbejder vi en beskrivelse af fejlen, samt et tilbud på reparationen. Alle fejlsøgninger, diagnoser og tilbud er ganske uforpligtende. Fejlsøgningen af dit Apple eller Mac produkt koster 200 kr.

Nedenfor beskrives de mest populære reparationer til Mac.

Macbook ny skærm

Ny skærm til Macbook Pro og Air

Vi udskifter alle skærme til Macbook Pro og Macbook Air på under en time. Vi giver tilmed prisgaranti på vores skærmskift. Du finder derfor ikke et sted som skifter skærmen hurtigere eller billigere end os. Vores Apple teknikere er tilmed Apple certificerede, det sikrer at vi altid leverer et godt resultat.

Læs mere om macbook skærmskift

Nyt batteri til Macbook Pro & Air

Det er meget normalt at batteriet i en Macbook bliver slidt med tiden. Batteriet er en slid del, det mister simpelthen kapacitet jo mere det bliver brugt. Efter omkring 1.000 opladninger trænger de fleste Macbooks til et nyt batteri. En Macbook Pro eller Air er i mange tilfælde intelligent nok til selv at registrere dette og melder derfor "batteri til service".

Læs mere om nyt batteri til Macbook

Macbook pro nyt batteri
Macbook pro nyt tastatur

Nyt tastatur til Macbook Pro & Air

Det sker desværre ofte at der spildes væske i tastaturet, i de fleste tilfælde kræver det en udskiftning af tastaturet. På Macbook Pro fra 2016 - 2019 er der også store problemer med butterfly tastaturet, det betyder at knapper falder af, trykker dobbelt eller slet ikke reagerer. Vi kan også udskifte disse tastaturer.

Læs mere om nyt tastatur til Macbook Pro & Air

Vi reparerer Macbook i København, Hillerød og Hellerup.

Vi har 5 forskellige service lokationer fordelt over København Nordsjælland, Det sikrer at vi dækker et stort geografisk areal. De fleste af vores service centre ligger enten lige ud til bus eller metro og er derfor også let tilgængelig med offentlig transport.
Vi ved dog at det nogle gange kan være svært at få til at passe, derfor tilbyder vi også at afhente din Macbook Pro i hele Storkøbenhavn.

Vælg os derfor til din Macbook reparation, såfremt du er i København eller Nordsjælland. Butikkerne ligger her:

Ofte stillede spørgsmål om Mac reparationer

Kan I udføre Apple og Mac reparationer på udgåede produkter?

Ja vi kan sagtens tilbyde reparation af Apple produkter der er udgået af produktion.
Vi har stort held med at reparere blandet andet ældre iMacs og MacBook Pro med grafikkort problemer.


Kan I udfører Apple og Mac reparationer indenfor garanti?

Ja, vi tilbyder også Apple og Mac reparationer under garanti.
Er produktet omfattet af garanti vil det blive repareret af vores samarbejdspartner.


Er det muligt at få reddet mit data ud af min defekte Macbook eller iMac?

Ja, vi kan i stort set alle tilfælde hjælpe med at redde data fra din mac. Selv på de nyere Macbook hvor lagringen er integreret, kan vores teknikere aflæse chippen for data.


Min MacBook Pro har fået væske kan den repareres?

Det er den mest hyppige årsag til reparation. Væske er spildt ned i din macbook. Bare rolig vi kan i de fleste tilfælde reparere din macbook efter væskespild. Vi kan i mange tilfælde blot rense den, og i mere seriøse tilfælde kan vi lave reparationer på komponent niveau.


Skal i bruge opladeren til min Macbook Pro?

Nej det er ikke nødvendigt at indlevere opladeren. Vi har selv alle typer opladere til alle Macbook, herunder Macbook Pro og Macbook Air.


Skal i have min adgangskode under reparation?

I de fleste tilfælde kan vi klare os uden din adgangskode, vi undgår helst at skulle have den. Men der kan være enkelte tilfælde hvor vi skal have adgang til din Mac. F.eks ved software fejl, hvor vi er nødt til at arbejde med dit indhold.

Vi anbefaler dog altid at man ændrer sin kode inden indlevering, så vi ikke får en kode som bliver brugt til andre ting. Benyt eksempelvis "1234".