Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
Reparation af MacBook Pro 2020

MacBook Pro 2016 / 2017 reparation

Er din MacBook Pro fra 2016 eller 2017 gået i stykker?

Vi står klar til at hjælpe med professionel og certificeret reparation af din MacBook Pro. Vi har stort set alle reservedele på lager, herunder naturligvis skærm og batteri. Disse reparationer kan udføres hurtigt, nemt og enkelt med vores ekspres service.

Det vil sige at vi kan udføre udskiftning af batteriet eller skærmen på 1 time. 

MacBook Pro 2016 / 2017 reparation pris

Priserne som listes her, er priserne på reparation af MacBook med modelnummer: A1708
Vi giver prisgaranti på reparationerne.

Fejlsøgning 200 kr.
Backup af data 500 kr.
Installation af system 500 kr.
Udskiftning af batteri 1488 kr.
Udskiftning af komplet skærm 3488 kr.
Udskiftning af SSD 128GB 1488 kr.
Udskiftning af SSD 256GB 2288 kr.
Udskiftning af SSD 512GB 2888 kr.
Udskiftning af topcase inkl. keyboard 2488 kr.
Udskiftning af trackpad 988 kr.

Leder du efter pris på reparation af en anden MacBook Pro?

Find Mac priser

Bestil tid til din MacBook Pro reparation

Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din MacBook ved at bestille tid herunder.


  Kendt fejl på skærmen

  Denne version af MacBook Pro blev introduceret i 2016. Den var banebrydende, flot og bygget i høj kvalitet. Desværre er det som oftest sådan at nye teknologier og metoder ikke er testet godt nok af. Det var også tilfældet med MacBook Pro 2016. Skærmen er simpelthen udført i et helt nyt design, og det betyder at skærmkablerne er meget udsatte. Det er en kendt fejl at disse går i stykker “af sig selv”, de bliver enten strukket for langt, eller punkteret af støv / krummer.

  Apple erkendte fejlen og ombyttede skærmene i en periode, den periode er desværre overstået. Heldigvis kan du dog få udført et billigt og hurtigt skærmskift hos os.

  Kendt fejl på tastaturet

  En anden kendt fejl på MacBook Pro fra 2016 og 2017 er tastaturet. Apple implementerede en ny teknologi kaldet “butterfly”, hvilket skulle give en mere præcis og stabil tastefornemmelse. Desværre har dette vist sig at være en fejltagelse. Tastaturet er nemlig ekstremt følsomt overfor støv og snavs, og det er ikke ualmindeligt at tasterne hænger fast, taster dobbelt eller ikke registrerer ens tryk.

  Apple har i en periode tilbudt at ombytte tastaturet gratis, men desværre er dette ikke længere en mulighed. Hvis du oplever problemer med dit tastatur, så kan vi hjælpe dig. Vi kan udføre en professionel reparation af tastaturet eller udskifte det helt, så du igen kan bruge din MacBook Pro uden problemer.

  Fejlsøgning af din Mac

  Hvis din MacBook Pro oplever problemer, men du ikke er sikker på, hvad der er galt, kan vi også hjælpe dig. Vi kan udføre en grundig fejlsøgning af din Mac og finde ud af, hvad der forårsager problemet. Hvis fejlen ikke er åbenlys, tager vi gerne enheden ind til en undersøgelse, som kun koster 200 kr.

  Vores teknikere vil sørge for, at din MacBook Pro bliver fejlsøgt hurtigt og grundigt.

  Hvis du har spørgsmål til vores services eller hvordan et reparationsforløb vil foregå, skal du være meget velkommen til at kontakte os på telefon, 70 23 23 36