Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
iPhone og iPad reparation

iPad og iPhone reparation

Har du været uheldig og smadre skærmen på din Apple iPhone, så kan vi hjælpe dig med at skifte det.

Vores teknikere er Apple certificeret og har flere års erfaring med iPhone reparation og reparation af andre Apple produkter. Vi bruger kun kvalitets reservedele og giver garanti på alle vores reparationer.

Vi kan typisk udskifte skærmen på din iPhone, på 30-60 minutter afhængig af modellen. Bemærk at vi tilbyder de fleste skærme i to kvaliteter, original kvalitet og A kvalitet.

Find din iPhone nedenfor for at se priser og booke tid til reparation. Er din iPhone ikke på listen?  Vi kan hjælpe dig alligevel, vi har blot vist de mest populære modeller her på hjemmesiden.

Tidsbestilling til iPhone og iPad reparation

Det er ikke nødvendigt at bestille tid til iPhone og iPad reparationer, vi har walk-in service og du kan derfor blot møde op indenfor vores åbningstid og indlevere din enhed.  Skal skærmen eller batteriet skiftes på din iPhone klarer vi den typisk imens du venter. Skal glasset bagpå skiftes tager det typisk en dags tid. Skal skærmen eller glasset på din iPad udskiftes tager det typisk en dags tid.

Fordele ved at få skiftet skærmen på din iPhone
hos PC Service Center?

  • Gratis montering af beskyttelsesglas (værdi kr. 200,-)
  • Vi bruger kun original kvalitet
  • Garanti på din reparation
  • Hurtig service og udskiftning
  • Fornuftige priser

Reparation af iPhone - Spørgsmål

Er der garanti på min iPhone eller iPad reparation?

Ja der er 1 års garanti på samtlige af vores reparationer. Det gælder uanset hvilken del vi udskifter og ligegyldigt hvilken model det er.


Mister jeg mine data når jeg indleverer min iPhone til reparation?

Nej vi sletter ikke dine data. Vi anbefaler dog altid at tage en sikkerhedskopi før indlevering.


Kan det betales sig at reparere min iPad eller iPhone?

Det er en individuel vurderingssag. Men de fleste tilfælde kan det godt betale sig. Derudover slipper du for besværet med at flytte tingene over på en ny enhed og så gør du en tjeneste for miljøet.


Skærmen er flækket på min iPhone, er det nødvendigt med en undersøgelse?

I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at undersøge din iPhone eller iPad i sådan et tilfælde. Det kan være så tydeligt at skærmen skal skiftes at vi kan gøre det uden en undersøgelse. Vi anbefaler dog altid at få undersøgt enheden først for at udelukke at der kan være flere fejl.


Hvad koster en ny skærm til en iPhone?

Det varierer alt efter model, priserne starter fra 695 kr.
Den nøjagtige pris kan findes direkte i vores prisberegner.