Man-Fre 9-17 (Lør 10-14) - Walk-in service
HP Reparation

Lenovo reparation og service

En Lenovo reparation med at vi fejlsøger din computer, herefter vil du modtage et uforpligtende tilbud på en reparation. Fejlsøgningen koster 200 kr. og tager normalt 1-3 dage.  Det er muligt at tilvælge ekspres service til en Lenovo reparation, det betyder at vi starter din reparation med det samme.

Samtlige af vores værksteder har de nødvendige Lenovo værktøjer og redskaber til at udføre din Lenovo reparation. Du kan derfor blot benytte det af vores 5 værksteder som er lettest at komme til.

Kan vi lave alle Lenovo reparationer?


Vi kan udføre reparationer på alle Lenovo computere som er nyere end 2011. Er din Lenovo computer ældre end 2011 kan vi ofte bruge brugte reservedele eller forsøge at hente hjem fra et restlager.


Vi har et stort lager af reservedele til Lenovo computere og kan derfor udfører mange reparationer uden større ventetid. Vi har ofte skærme, harddiske, ram, batterier og tastaturer på lager klar til en reparation.

 

 

FAQ - Reparation af Lenovo

Er der garanti på min Lenovo reparation?

Ja der er 1 års garanti på samtlige af vores Lenovo reparationer.


Mister jeg mine data når jeg indleverer min Lenovo til reparation?

Nej vi sletter ikke dine data når du indleverer din Lenovo til reparation. Vi laver aldrig reparationer og/eller sletter data uden at have fået samtykke til dette.
Derudover tilbyder vi altid en backup af dine data hvis der er brug for at slette det  under din reparation.


Kan det betales sig at reparere min Lenovo?

Det er en individuelt vurderingssag. Men i langt størstedelen af tilfældene kan en reparation godt betale sig. Derudover gør du noget godt for klimaet ved at få repareret din computer frem for at købe en ny.
Vi sælger også i standsatte computere, så du har mulighed for at købe et klimavenligt og prisvenligt alternativ til en ny Lenovo PC.