Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
Acer Reparation

Acer reparation hos PC Service Center

Er din Acer computer gået i stykker er du kommet det rette sted. Inden reparation laver vi en fejlsøgning af din Acer, hvorefter du vil modtage et tilbud på en reparation. Diagnosen koster kun 200 kr. og den ikke mere end 1-3 dage.  Hvis du ikke kan vente er det også muligt at tilvælge ekspres service til din Acer reparation, det betyder at vi påbegynder reparationen omgående.

Alle vores service centre har de rette værktøjer, softwares og kompetencer til at udføre Acer reparationer. Det er derfor ligegyldigt hvilken af vores værksteder du benytter.

Kan alle Acer computere repareres?


Vi reparerer alle Acer computere, herunder Acer Aspire, Acer Nitro, Acer chromebook, stationære og mange flere typer. Den typiske Acer reparation er hurtig og billig. Acer er et af de billigste brands at reparere på. Reservedelene er billige og timeforbruget er som ofte lavt. Det kan derfor oftest betale sig at reparere en Acer computer.


Hos PC Service Center har vi over 20 års erfaring med PC reparationer. Derfor har vi både de rette kompetencer og det rigtige netværk til at få reservedelene hjem. Vi kan derfor reparere en Acer computer i stort set alle tilfælde. Modeller fra før 2010 kan dog have leveringskomplikationer vedrørende reservedelene. I de få tilfælde hvor en ny reservedel ikke er tilgængelig kan vi som oftest tilbyde en brugt, til en fordelagtig pris.


Vi har et godt samarbejde med flere officielle Acer distributører og kan derfor også oftest tilbyde Acer reparation til en yderst fordelagtig pris. Vi kan også i mange tilfælde tilbyde reparationer, som andre reparatører ikke har været i stand til at bestille reservedele til.

 

 

FAQ - Reparation af Acer

Giver i garanti på en Acer reparation?

Der er 12 måneders garanti på vores Acer reparationer.


Kan jeg risikerer at miste mine data?

Nej du skal ikke frygte for dine data under din Acer reparation. Vi sletter aldrig data fra en enhed uden at have fået accept til dette.
Ydermere sikrer vi os altid at tilbyde en backup af dine data, hvis det er nødvendigt at slette det.


Kan en Acer reparation betale sig?

Det er et spørgsmål vi ikke kan svare på før vi kender omfanget af skaderne. Men det kan i over 90% af tilfældene godt betale sig at reparere en Acer computer.

Derudover kan reparationsprisen og nyprisen ikke sammenlignes en til en. Det skyldes at der i mange tilfælde også vil være ekstra omkostninger forbundet med køb af ny PC. F.eks ny Office licens, udtræk af gamle data, opsætning af printere osv.