Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
Acer Reparation

Acer reparation hos PC Service Center

Er din Acer computer gået i stykker? Så er du kommet det rette sted. Vi hjælper med alle reparationer af acer computere, herunder skærme, batterier, tastaturer, bundkort mv.

Inden reparation laver vi en fejlsøgning af din Acer, hvorefter du vil modtage et tilbud på en reparation. Diagnosen koster kun 200 kr. og den tager ikke mere end 1-3 dage.  Hvis du ikke kan vente er det også muligt at tilvælge ekspres service til din Acer reparation, det betyder at vi påbegynder reparationen omgående.

Alle vores service centre har de rette værktøjer, softwares og kompetencer til at udføre Acer reparationer. Det er derfor ligegyldigt hvilken af vores værksteder du benytter.

Ny skærm til Acer computer

Lige som alle andre computere, har en Acer computer en skærm og den kan gå i stykker. Når skærmen går i stykker betyder det som oftest at den skal udskiftes. Heldigvis har vi hos PC Service Center skærme på lager til stort set alle modeller og kan derfor udføre reparationen ekspres. Det vil sige at du kan få en ny skærm på din Acer computer, på kun 1 time. Det kan stort set altid betale sig, da skærmen som oftest er en billig reparation.

De behøver ikke bestille tid, du kommer blot forbi et af vores mange værksteder. Så reparerer vi din skærm på rekordtid.

Kan alle Acer computere repareres?


Vi reparerer alle Acer computere, herunder Acer Aspire, Acer Nitro, Acer chromebook, stationære og mange flere typer. Den typiske Acer reparation er hurtig og billig. Acer er et af de billigste brands at reparere på. Reservedelene er billige og timeforbruget er som ofte lavt. Det kan derfor oftest betale sig at reparere en Acer computer.


Hos PC Service Center har vi over 20 års erfaring med PC reparationer. Derfor har vi både de rette kompetencer og det rigtige netværk til at få reservedelene hjem. Vi kan derfor reparere en Acer computer i stort set alle tilfælde. Modeller fra før 2010 kan dog have leveringskomplikationer vedrørende reservedelene. I de få tilfælde hvor en ny reservedel ikke er tilgængelig kan vi som oftest tilbyde en brugt, til en fordelagtig pris.


Vi har et godt samarbejde med flere officielle Acer distributører og kan derfor også oftest tilbyde Acer reparation til en yderst fordelagtig pris. Vi kan også i mange tilfælde tilbyde reparationer, som andre reparatører ikke har været i stand til at bestille reservedele til.

 

Andre PC reparationer

Måske er det slet ikke en Acer du har? Heldigvis udfører vi PC reparation på alle mærker og modeller. Derfor kan vi også hjælpe med din reparation, selvom det ikke er en Acer reparation. Det gælder alle de samme fordele som ved en Acer reparation ved de andre mærker. Det vil sige at vi har et stort lager og typisk kan reparere computeren på 1 time eller samme dag.

Læs mere om vores andre PC reparationer. 

 

Spørgsmål til PC reparationer

FAQ - Reparation af Acer

Giver i garanti på en Acer reparation?

Der er 12 måneders garanti på vores Acer reparationer.


Kan jeg risikerer at miste mine data?

Nej du skal ikke frygte for dine data under din Acer reparation. Vi sletter aldrig data fra en enhed uden at have fået accept til dette.
Ydermere sikrer vi os altid at tilbyde en backup af dine data, hvis det er nødvendigt at slette det.


Kan en Acer reparation betale sig?

Det er et spørgsmål vi ikke kan svare på før vi kender omfanget af skaderne. Men det kan i over 90% af tilfældene godt betale sig at reparere en Acer computer.

Derudover kan reparationsprisen og nyprisen ikke sammenlignes en til en. Det skyldes at der i mange tilfælde også vil være ekstra omkostninger forbundet med køb af ny PC. F.eks ny Office licens, udtræk af gamle data, opsætning af printere osv.