Opgrader til SSD.

Du kan få meget mere ud af din computer hvis du opgradere harddisken til en SSD.
Hvad enten det er til din bærbare computer eller stationære computer, så kan en SSD disk gøre en verden til forskel når det kommer til hastighed.

Vi oplyser normalt vores kunder om at de kan forvente at en SSD gør computeren dobbelt så hurtig i opstart og start af programmer. Der findes et hav af videoer på nettet som beskriver forskellen på den traditionelle harddisk og en SSD, vi har lavet vores egen testvideo, som du kan se nederst på denne side.

Den simple forklaring på forskellen er at den traditionelle harddisk har en skive (som vi kender fra den gamle pladespiller) hvor der sidder en arm med et læsehoved på. Disken kan kører 7200 omgang i minuttet og armen bevæger sig frem og tilbage for at finde data på disken. Da processen er mekanisk, er den naturligvis mere følsom overfor stød og slag, men samtidig langsommere end en SSD.

SSD eller flash disken kan sammenlignes med en USB memory stik.
Der er ingen bevægelig dele og disken er meget hurtigere til at finde og kategorisere data på disken.

Der er flere fordele ved at anvende en SSD:

  • Høj hastighed
  • Mindre sårbar, færre defekter
  • Mindre støj
  • Mindre strømforbrug
  • Længere levetid

Få data fra din nuværende disk over på en SSD

Det er muligt for os at kopiere eller klone din disk så indholdet af disken er 100% magen til den gamle harddisk. Dermed skal du ikke spekulere over installation og opsætning af programmer, hvilket kan være forbundet med irritation og ikke mindst tidsforbrug.
Dog skal det nævnes, at hvis din PC er langsom grundet Virus eller andre softwaremæssige problemer, så kan det tilrådes at udfører en installation af computeren fra bunden (Reinstallation).
Dermed opnår du det bedste resultat.

Nedenfor kan du se prisen for montering af en SSD inkl. kloning af disken.

__

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få min data over på den nye SSD?

Ja vi kan tilbyde at klone din nuværende disk over på en ny SSD harddisk. Dermed kan du beholde dit eksisterende operativsystem og filer.


Skal jeg selv installere Windows og programmer?

Vi kan sagtens hjælpe dig med installation af Windows, drivere og programmer så din PC fungere som før skift af harddisk.


Risikere jeg at miste data når jeg opgradere min harddisk til SSD?

Nej som udgangspunkt mister du ikke nogen filer fordi du opgradere din harddisk. Tværtimod kan du beholde den gamle harddisk som backup.
Hvis harddisken er defekt, kan det have betydning for din data. Det er muligt at lave en genskabelse af data fra defekte harddiske. Læs mere om recovery af harddiske.

 

Andre reparationer af pc som vi laver: