Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

MSI Reparation: Reparation af gamer PC

Vi tilbyder at reparere alle gamer computere, herunder naturligvis også MSI. Det eneste det kræver er at du bringer din PC til et af vores 6 værksteder, eller bestiller en gratis afhentning / forsendelse.

Når vi har fået computeren ind på værkstedet, vil vores eksperter undersøge den nøje for fejl. Fejlfindingen tager typisk kun omkring 1-3 dage, med mulighed for at opgradere til ekspres, hvor vi påbegynder fejlfindingen uden ventetid.

Vi tilbyder reparation af gamer computer, hvad enten det er en stationær eller bærbar computer.

MSI gamer laptop som skal repareres
PC reparation indleveres

Walk-in reparationer

Det kræver ikke tidsbestilling af få repareret sin MSI eller andre gaming PC’er her. Du kommer blot forbi med computeren i vores åbningstid og vi vil her fra håndtere opgaven professionelt. Vi giver et realistisk tidsestimat for undersøgelsen og vender herefter tilbage med et fast tilbud på reparation eller opgradering af dit hardware / software.

Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at have en velfungerende gaming PC, og derfor tilbyder vi en hurtig og pålidelig service til alle vores kunder. Vi har 6 værksteder rundt omkring i landet, hvor du kan bringe din computer til reparation. Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi, tilbyder vi også gratis afhentning og forsendelse af computeren.

Opgradering af gamer PC

Vi tilbyder opgradering af din nuværende gamer PC, så den kører hurtigere og får flere FPS. Hvis din PC er begyndt at være sløv i diverse spil og ikke rigtig kan følge med, kan dette være en god mulighed. Vi undersøger gerne din gaming pc, så vi kender flaskehalsen og giver dig et tilbud. Vores tilbud inkluderer både hardware og installation af software.

Vi tilbyder IKKE overclocking, men vejleder gerne om hvilke metoder der er tilgængelige. 

Opgradering af PC hardware på gamer computere
Spørgsmål til PC reparationer

Spørgsmål til reparation af MSI / Gamer PC

Er der garanti på reparationerne?

Ja vi giver et års fuld garanti på alle vores reparationer. Du har derudover mulighed for at udvide garantien, helt op til 3 år.

Hvad koster fejlsøgningen?

Fejlsøgning på computeren koster kun 200 kr. Ønsker du en ekspres undersøgelse, koster det 550 kr.

Vores ekspres service betyder at vi går i gang med det samme og garanterer at vende retur indenfor 24 timer.

Hvad koster en reparation?

Det er et spørgsmål som er utrolig svært at svare på. Det kommer helt an på hvad der er galt med computeren. Nogle gange er det er kabel til 100 kr. Andre gange er det et nyt grafikkort til flere tusinde kroner. Du får dog et fast tilbud efter undersøgelsen, som er helt valgfrit. Du må altså gerne takke nej og udelukkende betale gebyret op 200 kr. for fejlsøgning.

Kan man opgradere alle computere?

Det er ikke muligt at opgradere alle ting, på alle computere. Der er begrænsninger som f.eks CPU sokkel, RAM type, harddisk interface mv. Men det er stort set altid muligt at skifte noget hardware i din PC, med noget bedre og hurtigere. Har du en Mac er det dog en anden sag, her er opgraderingsmulighederne nærmest ikke eksisterende længere.