Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Computer reparation af PC & Mac i Hillerød

Står du i den uheldige situation at din computer er gået i stykker?
Så er du landet det rigtige sted, vi tilbyder alt indenfor reparation af computere, herunder PC, Mac, iPhone & iPad.

PC Service Center afdelingen i Hillerød befinder sig centralt lige foran slottet. Butikken ligger lige ud til en stor parkeringsplads.

Ud over at vi servicere og reparere IT udstyr, så har vi også et stort udvalg af brugte computere. Computerne sælges typisk til priser der ligger 70% under nyprisen. Du kan se vores udvalg af computere og hardware i butikken eller i vores webshop.

Ring på 70 23 23 36

Udfyldt felterne - Så sender vi et tilbud  Få et hurtigt tilbud

  Vi reparerer alt indenfor PC & Mac. Få et tilbud med få klik!

  Viser hvor PC Service Center i Hillerød ligger. Her kan man få repareret PC & Mac

  Her finder du PC Service Center Hillerød

  Når uheldet har været ude og du har brug for vores hjælp, skal du naturligvis vide hvor du skal gå hen.
  Du kan se placeringen af vores computerværksted på kortet her, eller trykke på adressen nedenfor.
  Det vil åbne vejvisning via Google Maps. Hvis du stadig er i tvivl om hvordan du finder os, så kan du altid kontakte os. Disse informationer står også nedenfor.

  Adresse:
  Slangerupgade 2, 3400 Hillerød

  Mail:
  [email protected]

  Telefon:
  70232336

  Åbningstider:
  Mandag – Fredag: 9-17
  Lørdag: 10-14
  Søndag: Lukket

  MacBook reparation i Hillerød

  PC Service Center tilbyder billige Macbook reparationer i Hillerød. Vi har mange års erfaring og viden om alle modeller af Macbook og kan håndtere alle reparationer og service med kyndig hånd. Vi tilbyder reparationer som udskiftning af skærm, batteriskift og andre dele. Dertil udfører vi diagnostik og fejlfinding af hardwareproblemer, rensning af hardware og installation af nye dele. De fleste MacBook reparationer kan klares ekspres og dermed være klar på 1 time. Vi garanterer vores kunder, at vores priser på Macbook reparationer i Hillerød er de laveste på markedet. Vi stræber efter at tilbyde de bedst mulige priser på alle tjenester og reparationer af Macbooks. Vi tilbyder også garanti på vores arbejde og produkter og sikrer, at du får det bedste resultat.

  Computer reparation

  Vi tilbyder reparationer som udskiftning og opgradering af hardware. Vi starter altid med en billig fejlsøgning til kun 200 kr. Her undersøger vi computeren for fejl og mangler og kommer herefter med et uforpligtende tilbud. Kan du ikke vente tilbyder vi ekspres service, det betyder at vi kigger på din computer uden yderligere ventetid.

  Vores med almindelige services er:

  – Opgradering af stationær PC

  – Udskiftning af skærm på bærbar PC

  – Udskiftning af harddiske på alle computere

  – Opgradering af RAM

  – Reparation af bundkort

  – Reparation efter væskeskade

  Vores afdeling i Hillerød tilbyder computer reparationer og service til meget fordelagtige priser. Vi har 20 års erfaring og viden om alle typer af computere, herunder både stationære og bærbare. 

  iPhone reparation i Hillerød

  PC Service Center er Hillerøds foretrukne iPhone værksted. Vi tilbyder kvalitet iPhone reparationer til de bedste priser. Vi tilbyder reparationer som udskiftning af skærm, batteriskift og andre dele. Hos PC Service Center tilbyder vi de billigste skærmskift til langt de fleste iPhones. Vi stræber efter at tilbyde de bedst mulige priser på alle reparationer og garanterer at vi er billigst på skærmskift til langt de fleste iPhones. Vælg PC Service Center når du skal have lavet skærmskift til din iPhone i Hillerød.

  Hvorfor vælge os til din PC eller Macbook reparation?

  – Apple certificerede teknikere (Uddannet i reparation af Macbook, iPhone, iPad, iMac osv.) – Gode parkeringsforhold i centrum af Hillerød – Garanti & Reklamationsret på alle reparationer – 15 års erfaring med PC & Mac reparationer – Ekspres reparation – Reparationer kan ofte være klar samme dag

  Vi udfører alle reparationer

  Vi udfører alle reparationer indenfor PC & Mac. Herunder: – Udskiftning af skærm på PC & Macbook – Udskiftning af keyboard, topcase på PC & Macbook – Installering af Windows eller Mac OS – Malware, spyware og virus – Bundkort reparationer og andre mikrolodninger – Opgradering af RAM og SSD ( Også nyere Macbook ) – Alt andet indenfor hardware og software

  Kontaktoplysninger til Hillerød afdelingen

  PC Service Center Hillerød – PC og Mac værksted Slangerupgade 2 3400 Hillerød [email protected] Tlf. 70232336 PC & Mac reparation i Nordsjælland. Reparation af PC, Mac & iPhone i nærheden af Hillerød, Fredensborg, Helsinge, Frederiksværk, Hundested, Gilleleje, Hornbæk, Helsingør og Birkerød.