Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

iPad reparation tæt på dig – 6 lokale værksteder

Har du brug for en iPad reparation? Din iPad har måske være tabt eller fået et slag? Du er landet det rette sted, vi laver alt indenfor iPad reparationer og vi har erfaring med alle modeller, helt tilbage til iPad 1. Vi tilbyder både iPad reparation til private, samt større erhvervsaftaler og skoleaftaler. Private kan henvende sig på et af vores værksteder eller på telefonen. Reparationer kan ofte være klar samme dag. Vi tilbyder mange forskellige typer iPad reparationer, herunder skærm reparationer, batteriudskiftninger og generel service. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, da det er af afgørende betydning, at iPad reparationer bliver udført korrekt og efter anvisningerne.

iPad smadret skærm - skal have reparation

Udfyldt felterne - Så sender vi et tilbud  Få et hurtigt tilbud

  Vi reparerer alt indenfor PC & Mac. Få et tilbud med få klik!

  De typiske iPad fejl

  Hvis din iPad fejler og du har brug for en reparation, er der to typiske fejl vi udbedre: Batteriskift og skærmskift. Vi laver også andre skader som væskeskader, kamera, højtalere og meget mere.

  Ny skærm til iPad

  Hvis uheldet er ude og skærmen skal skifes, kan vi klare det hurtigt og til en god pris. Vores professionelle iPad teknikere kan udføre skærmskift på 1 døgn på et af vores 6 iPad værksteder. Værkstederne er fordelt i København & Sjælland.

  Læs mere om iPad skærmskift

  Nyt batteri til iPad

  Hvis din iPad er begyndt at holde dårligt strøm, slet ikke kan holde strøm, eller slet ikke virker, så kan vi skifte batteriet. Et batteriskift er både billigt og hurtigt. Priserne starter fra 400 kr. I de fleste tilfælde kan vi udføre batteriskiftet ekspres, på 1 døgn.

  Læs mere om iPad batteriskift

  Priser på iPad reparationer

  Vi er kendt for at have de bedste priser på iPad reparation i København, Rødovre og Hillerød. Vi stræber efter at holde priserne så lave som muligt, så alle kan få adgang til kvalitetsreparationer. Vi bruger kun de bedste kvalitetsdele, så du kan være sikker på at din iPad bliver lavet på den bedst mulige måde. Vi holder omkostningerne lave ved at købe store partier af reservedele hjem på en gang. Det sikrer at vi har alle reservedele til at reparere din iPad, men også at prisen er billig. Find priserne i vores prisberegner

  Hurtig iPad reparation

  Vi leverer hurtige reparationer, men det er vigtigt at de ikke er for hurtige. Når vi reparerer iPads er det med stor omhyggelighed, det er nemlig ikke en nem reparation. Det vil sige at det ikke er en nem reparation, hvis du skal være sikker på at den holder i mange år. Det kræver utrolig stor præcision og assistance fra vores gode kalibreringsmaskine. Vi er et af de eneste værksteder i Danmark med sådan en maskine. Mange mindre mobil-værksteder vil love dig en iPad reparation på en time, men her risikerer du altså at reparationen ikke vil holde længe. Det er vigtigt at vi ikke forhaster reparationen da vi altid vil levere det perfekte resultat, hvor hverken glasset eller knappen falder af med tiden. Vi reparerer 9/10 iPads indenfor 24 timer.

  Find os her

  Vores iPad værksted i Hillerød er et af landets største og mest kompetente iPad værksteder. Vi håndtere blandt andet reparationer for skoler, forsikringsselskaber og kommuner som stiller store krav til kvalitet og præcision. Det betyder også at du som privat kunde kan få et yderst professionelt resultat. Vores andre afdelinger har også mange af de samme værktøjer til rådighed og kan derfor også tilbyde kvalitetsreparationer, forskellen er blot at vi ikke kan udføre dem lige så hurtigt her. I Hillerød kan vi oftest udfører iPad reparationer ekspres på 1 time. I Hellerup, Rødovre, Vesterbro, Østerbro og Nørrebro i København tager det typisk 1 dags tid.

  Vores adresser er:

  • Slangerupgade 2, 3400 Hillerød
  • Bernstorffsvej 82, 2900 Hellerup
  • Islevdalvej 100A, 2610 Rødovre
  • Gammel Kongevej 9, 1610 København V
  • Nordre Frihavnsgade 32, 2100 København Ø
  • Jagtvej 3, 2200 København N

  Alle iPads kan repareres

  Der er stort set ikke en iPad som ikke kan repareres på vores værksteder. Vi reparerer faktisk alle modeller herunder iPad Pro, iPad Air, iPad 10.2. Vi reparerer også de helt gamle modeller, altså iPad 1 og 2, det kan bare sjældent betale sig at udføre disse iPad reparationer. Vi har alle glas og batterier samt diverse smådele på lager for at kunne udføre iPad reparationerne hurtigt. Det kan i sjældne tilfælde ske at vi har udsolgt på en reservedel, men så vil du naturligvis blive informeret om dette.

  Er der garanti på alle iPad reparationer?

  For at sikre dig stor sikkerhed yder vi altid 12 måneders garanti på alle de dele vi udskifter, herunder glas, batteri, skærm LCD osv. Hvis du oplever problemer med det reparerede eller kvaliteten af arbejdet, vil vi straks rette dette. Vi vil dog altid anbefale, at du tager kontakt til os så snart du opdager et problem, så vi kan sikre dig det bedst mulige resultat samt den bedste håndtering.

  Sletter i data fra min iPad under reparationen?

  Nej som udgangspunkt slettes data ikke fra en iPad under reparationen. Det er dog altid en god idé at tage en backup af dine ting inden du indlevere den.

  Hvor lang tid tager det at reparere en iPad?

  De fleste iPad reparationer kan laves indenfor 1 døgn.

  Kan det betale sig at fikse en iPad?

  Det kan i langt de fleste tilfælde godt betale sig af få fikset sin iPad. Men det er en meget individuel vurdering, det kommer også an på hvad der er gået i stykker. Er glasset knust kan det stort set altid betale sig at reparere en iPad. Er både glas og LCD knust, kan det i mange tilfælde betale sig. Er batteriet dårligt og skal udskiftes kan det godt betale sig på stort set alle modeller. Men er iPad i generel dårlig stand og skal der både laves glas og batteri, så kan det være det ikke kan betale sig at reparere den. Vi tager gerne et kig på enheden og giver et tilbud inden vi påbegynder reparationen.

  Er der forsikringsdækning for reparation af iPads?

  Hvis du har en forsikring, der dækker reparationer af iPads, kan det være et godt alternativ i stedet for at betale for at reparere enheden selv. Vi kan tage korrespondancen med forsikringsselskabet. Det kan spare dig for meget besvær og tid, da du ikke skal bekymre dig om at udskifte dele, lave korrespondancen med forsikringsselskabet eller følge processen. Det er selvfølgelig altid en god idé at undersøge om din iPad er dækket af en forsikring, inden du vurderer hvad du skal gøre. Nogle gange vil din selvrisiko være på mere end reparationsprisen, i dette fald giver det ikke mening at inddrage forsikringen.

  Hvordan får jeg min iPad repareret?

  Hvis du ønsker at få repareret din iPad, så kan du komme til et af vores fem servicecentre, som du finder i København, Hellerup eller Hillerød. Det kræver ikke tidsbestilling.

  De iPads vi typisk laver er

  • iPad 2
  • iPad 3
  • iPad 4
  • iPad 5
  • iPad 6
  • iPad 7
  • iPad 8
  • iPad Air
  • iPad Air 2
  • iPad Air 3
  • iPad Mini
  • iPad Mini 2
  • iPad Mini 3
  • iPad Mini 4
  • iPad Pro 12.9
  • iPad Pro 10.5
  • iPad Pro 9.7
  • iPad Pro 11
  • iPad Pro 12.9(2nd generation)
  • iPad Pro 12.9(3rd generation)
  • iPad Pro 11 (2nd generation)

  Historien om iPad

  iPad er en af de mest populære og kendte stykker elektronik i verden lige nu, og det er ikke uden grund. iPad har været på markedet i over 10 år og har haft en stor indflydelse på den måde, vi bruger og interagerer med teknologi. iPad begyndte som en drøm, som Apple’s leder, Steve Jobs, havde. Han forestillede sig en enhed, der var stærkere end en bærbar computer, men samtidig let og transportabel. Hans vision blev til virkelighed, da iPad blev frigivet til offentligheden i 2010. iPad var en revolutionerende enhed, da den blev lanceret, fordi vi aldrig havde set en enhed, der kunne udføre så mange forskellige opgaver. Det var muligt at surfe på internettet, sende og modtage e-mails, spille spil, se videoer og meget mere. iPad gjorde det også muligt at se og oprette dokumenter, ikke bare fra en computer, men fra hvor som helst. iPad Air iPad Air er en af de mest populære iPads på markedet i dag. Det er en let og kraftfuld enhed, der understøtter alle de funktioner, du har brug for. iPad Air er lavet med avancerede teknologier, der giver enestående ydeevne og strømsparende kraft, så du kan surfe, streame, arbejde og spille længere end nogensinde før. iPad Air har en større og lettere design end de tidligere iPads. Den har en 10,5-tommer skærm, der er ideel til at se film og tv-serier, samt et robust aluminiumsdesign, der gør det muligt at bære iPad Air rundt med dig. iPad Air er udstyret med Apples A12 Bionic-processor, som giver hurtigere ydeevne, bedre grafik og længere batteritid. Det har også et kamera med 7 megapixels og kompatibilitet med det trådløse netværk Wi-Fi og Bluetooth 5.0. iPad Pro iPad Pro er et af de nyeste og mest avancerede iPads på markedet. Det blev første gang lanceret i 2015 og har siden da været en favorit blandt brugere, der ønsker den bedste ydelse. iPad Pro er udstyret med en A10X Fusion-processor, der giver en lynhurtig ydeevne og mulighed for at køre avancerede apps og programmer. Samtidig kommer iPad Pro med et stort 12,9-tommer Retina-display og en lang batterilevetid. Dette betyder, at du kan nyde dine yndlings-apps og streaming-indhold med en fantastisk skarphed og klarhed. iPad Pro har også Apple Pencil og Smart Keyboard, der gør det muligt at nyde en utrolig produktivitet og kreativitet. iPad Pro er også udstyret med et avanceret kamera. Det har både et 12MP hovedkamera og et 7MP frontkamera. Dette giver dig mulighed for at tage fantastiske billeder og videoer, som du kan dele med fam