Man-Fre 9-17 (Lør 10-14)
iPad Reparation

iPad reparation

Har du tabt din iPad, har den fået et slag eller er den gået i stykker på anden vis?

Du er landet det rette sted, vi reparerer alt indenfor iPad reparationer og vi har erfaring med alle modeller, helt tilbage til iPad 1. Vi reparerer iPads både for private og erhverv, vores erhvervsservice er et af landets mest omfattende som inkluderer et samarbejde med kommuner i alle dele af landet. Vi kører ud og henter iPads til reparation og leverer tilbage den efterfølgende dag. I nogle tilfælde kan vores mobile værksted faktisk klare reparationerne på stedet.

Ønskes en skoleaftale, erhvervsaftale, kommuneaftale eller anden større aftale vedrørende iPad reparationer, bedes i kontakte den iPad ansvarlige på [email protected]

Til private udfører vi naturligvis også iPad reparationer, det er muligt at indlevere sin iPad til reparation i et af vores service centre, behandlingstiden er typisk 1-2 dage.

Kan alle iPads repareres?


Der er stort set ikke en iPad som ikke kan repareres på vores værksteder. Vi reparerer faktisk alle modeller herunder iPad Pro, iPad Air, iPad 10.2. Vi reparerer også de helt gamle modeller, altså iPad 1 og 2, det kan bare sjældent betale sig at udføre disse iPad reparationer.


Vi har alle glas og batterier samt diverse smådele på lager for at kunne udføre iPad reparationerne hurtigt. Det kan i sjældne tilfælde ske at vi har udsolgt på en reservedel, men så vil du naturligvis blive informeret om dette.

De iPads vi typisk laver er

  • iPad 5th generation (2017)
  • iPad 6th generation (2018)
  • iPad 7th generation (2019)
  • iPad 8th generation (2020)
  • iPad Air
  • iPad Air 2
  • iPad Air 3
  • iPad Pro 10.5
  • iPad Pro 11
  • iPad Pro 12.9Vidste du at det ifølge Apple ikke er muligt at reparere en iPad? Går du til et af Apple værkstederne vil du blive tilbudt en ombytningspris på en ny iPad, hvis bare glasset er knust. Derfor henter vi reservedele hjem fra de virksomheder som producerer reservedele til iPads. På den måde kan vi tilbyde iPad reparationer som Apple ellers ikke mener er muligt.

 

 

FAQ - Reparation af iPad

Er der garanti på alle iPad reparationer?

Vi giver 12 måneder garanti på alt hvad vi udskifter på en iPad, herunder glas, batteri, lcd mv.


Sletter i data fra min iPad under reparationen?

Nej som udgangspunkt slettes data ikke fra en iPad under reparationen. Det er dog altid en god idé at tage en backup af dine ting inden du indlevere den. Det skyldes at iPad's er meget låst, det vil sige at der kan være fejl som kræver en nulstilling af enheden. I dette tilfælde spørger vi dog altid om tilladelse inden.


Kan det betale sig at fikse en iPad?

Det kan det i langt de fleste tilfælde. Men det er en meget individuel vurdering, det kommer også an på hvad der er gået i stykker. Er glasset knust kan det stort set altid betale sig at reparere en iPad. Er både glas og LCD knust, kan det i mange tilfælde betale sig. Er batteriet dårligt og skal udskiftes kan det godt betale sig på stort set alle modeller.

Men er iPad i generel dårlig stand og skal der både laves glas og batteri, så kan det være det ikke kan betale sig at reparere den.