Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Kontakt os vedrørende PC eller Mac service

Vi anbefaler altid at du kontakter os hvis du har spørgsmål til hvordan du skal forholde dig i forbindelse med en reparation. Vi reparerer alt indenfor IT, herunder computere, PC, telefoner, tablets, PlayStation mv. Hos os er der ingen dumme spørgsmål.

Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre om status på en sag. Forvent dog en svartid på op til 24 timer, det kan derfor være hurtigere at ringe direkte til butikken på 70 23 23 36

Send en besked

  Kontaktinformationer

  Telefon:

  +45 70 23 23 36

  Åbningstid:

  Mandag til fredag 9-17

  Lørdag Hellerup & Hillerød 10-14

  Telefontid:

  I hele åbningstiden

  Svar tid:

  Op til 24 timer

  Find et PC & Mac værksted nær dig

  Vi har 6 lokale PC og Mac værksteder fordelt i København og Nordsjælland, som alle tilbyder PC reparation, samt Mac reparation. Find dit nærmeste på kortet.

  Vores værksteder i København ligger alle meget centralt placeret i forhold til offentligt transport. Bussen stopper lige foran døren på Østerbro. Metroen stopper lige foran døren på Nørrebro. Afdeling på Gammel Kongevej ligger kun et stenkast fra Vesterport station, men også lige op til Frederiksberg.

  Afdelingen i Rødovre er den optimale hvis du kommer i bil. Der er en stor parkeringsplads foran døren og den er placeret lige ved motorvejsafkørslen.