Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Huawei reparation: Vi reparerer både PC og telefon

Hvis du har brug for at få repareret din Huawei computer eller smartphone er du landet det rigtige sted. Vi tilbyder alt indenfor reparation af Huawei enheder, herunder udskiftning af skærm, batteri.

Priserne på Huawei reparationer er yderst rimelige, sammenlignet med andre mærker. Det er sjældent at det ikke kan betale sig at reparere.

Vi tilbyder også reparationer under garanti igennem vores Huawei partner.

Huawei PC og telefon reparation
Det er ikke nødvendigt med tidsbestilling til Huawei reparation

Du behøver ikke at bestille tid til reparation

Når du skal have repareret din Huawei, kan du blot komme forbi vores service center. Det kræver altså ikke tidsbestilling i nogle af vores 6 afdelinger.

Vi er eksperter og klare derfor gerne småting imens du er i butikken, men hvis det kræver mere end first-line support, kræver det at du indlevere til reparation.

Reparationstiden afhænger af fejlen på din enhed, samt hvilken enhed du har.

Langt de fleste reparationer er dog færdige samme dag som reparationen påbegyndes.

Ekspres service til dig der ikke kan vente

Før vi kan påbegynde reparationen, kræver det nogle gange en dybere undersøgelse. Nogle gange er det jo åbenlyst at skærmen er knust, eller batteriet holder dårligt strøm. Andre gange er det ikke lige så åbenlyst og her skal vi foretage en fejlfinding. Fejlfinding koster 200 kr og tager tid, typisk et par dage da der er kø på værkstedet.

Vi forstår at du kan have travlt. Der kan være en deadline på jobbet, eller en eksamen eller andre akutte tilfælde hvor du bare ikke kan vente på at få din enhed undersøgt. Derfor tilbyder vi også en ekspres service, det betyder at vi kigger på din computer eller telefon med det samme. Der er altså ingen ventetid, du venter udelukkende på den tid som det tager at fejlsøge enheden.

Spørgsmål til PC reparationer

Spørgsmål og svar

Hvad koster det at få repareret en Huawei?

Det afhænger af, hvad der er galt med din Huawei og hvor gammel den er. Hvis den stadig er under garanti, kan reparationerne være gratis eller til en reduceret pris. Hvis garantien ikke længere er gyldig, vil omkostningerne afhænge af problemet og omfanget af reparationen. Vi kan undersøge din enhed og give dig et uforpligtende tilbud.

Hvor kan jeg få repareret min Huawei?

Du kan benytte ethvert Huawei service center eller et af vores servicecentre.

Du finder vores servicecentre på følgende adresser:

Kan man selv reparere sin Huawei?

Det kommer helt an på dine kompetencer og dit tekniske niveau. Hvis du har erfaring med reparation af IT produkter og følger nogle online guides, bør det ikke være umuligt.

Men Huawei enheder kræver generelt et ret stort kompetenceniveau og det anbefales derfor ikke, hvis man ikke er sikker på hvad man laver.