Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Computer reparation på Frederiksberg & Vesterbro

Vores servicecenter på Frederiksberg / Vesterbro udfører alt indenfor PC reparation og Mac reparation. Det er centralt placeret lige på kanten af Vesterbro og Frederiksberg, overfor Planetariet og ca. 300 meter fra Vesterport station. Der er rig mulighed for at parkere i nærheden af butikken.

I butikken kan vi udover at reparere PC & Mac, også reparere iPhones, iPads og meget mere.

Hos os starter en computer reparation altid med en grundig fejlsøgning, hvorefter du vil modtage et uforpligtende tilbud på reparation. Vi er typisk færdig med denne undersøgelse indenfor 1-3 dage.
Hvis du ikke har tid til at vente, kan vi udføre din reparation ekspres. Det betyder at vi tager din PC eller Mac reparation på bordet med det samme, uden ventetid.

Ud over service og reparation, tilbyder vi også et stort udvalg af brugte computere og tilbehør.

Viser facaden på PC Service Center afdelingen Frederiksberg

Derfor skal du vælge os til din PC reparation

Når din PC skal repareres kan der være mange om buddet. Men de færreste reparatører kan tilbyde samme niveau af tekniske kompetencer og service som vi er i stand til. Vi har finpudset konceptet i over 20 år og mange af vores kunder roser den lette proces når computeren skal repareres.  Få hjælp af vores kompetente PC teknikere i vores Frederiksberg afdeling . 

5 stjerner på TrustPilot

Vi er meget glade og stolte over den service vi er i stand til at levere. Vi har i mange år formået at sætte kunden i fokus, hvilket har resulteret i at næsten alle vores kunder er super tilfredse. 
Vores TrustScore fortæller det hele. 
Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken 😊

Hurtige reparationer

Vi er et af de absolut hurtigste steder at få repareret sin computer. Hos er er de fleste ekspres sager repareret indenfor 1 time.  9/10 computere er repareret samme dag som reparationen påbegyndes. iPhones er typisk klar indenfor 30-60 minutter. Det er det vi kalder en hurtig reparation 🚀

Prisgaranti

Vi leverer kvalitetsløsninger af høj kvalitet, men vi ønsker samtidig at levere gode priser. Faktisk bestræber vi os på at være billigst på alle reparationer af PC & Mac. Vi tilbyder en prisgaranti på Mac reparationer for at være sikre på at vi opfylder dette. 

Kontaktoplysninger

PC Service Center Vesterbro ( Frederiksberg )

Adresse:
Gammel Kongevej 9, 1610 København V

Email:
[email protected]

Telefon:

70232336

Hvorfor vælge os til din PC eller Mac reparation?

  • Apple certificerede teknikere (Uddannet i reparation af Macbook, iPhone, iPad, iMac osv.)
  • Microsoft certificerede teknikere ( Uddannet i at supportere Windows computere )
  • Garanti & Reklamationsret på alle reparationer
  • 20 års erfaring med PC og Mac reparationer
  • Reparationer kan ofte være klar samme dag
PC Service Center Frederiksberg logo.

PC Service Center Frederiksberg

Hvis du søger hjælp til en PC eller Mac reparation på Frederiksberg er du ikke gået helt galt. Vores Vesterbro afdeling ligger faktisk nærmest på Frederiksberg. Vi ligger på Gammel Kongevej, lige hvor kommunen skiller.

For at det ikke skal være nok ligger vores Nørrebro afdeling faktisk også kun et stenkast fra Frederiksberg. Den afdeling ligger nemlig som en af de første butikker på Jagtvej, som ligger i forlængelse af Falkoner Alle.

Derfor kan vi hjælpe med din PC eller Mac reparation uanset om du befinder dig i den ene eller anden ende af Frederiksberg. Vi glæder os til at se dig.

Find vores Nørrebro butik her.