Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Playstation 5 reparation

Har du problemer med din Playstation 5? 
Så er du kommet det rette sted. Vi tilbyder alt indenfor reparation og service af din PS5. 
Vi kender til alle udfordringerne som f.eks ustabil HDMI port, knækket HDMI port, knækket USB-C port, pludselig nedlukning af Playstation 5 mv. 
Uanset hvilket problem du oplever, kan vi hjælpe dig hurtigt videre. 

Vores konsol team specialiserer sig i lige netop reparation af Playstation 5 og andre konsoller. Vi kan derfor tilbyde kompetent og specialiseret service, med stor erfaring. 

Det betyder også at vi kan reparere din Playstation hurtigt. Med vores ekspres service tager reparationen typisk kun få timer og det minimale tidsforbrug betyder også at det bliver billigt for dig som kunde. 
Faktisk har vi endnu ikke fundet nogle som kan levere kvalitetsservice til Playstation 5, til en bedre pris end den som vi kan tilbyde. 

Ring gerne i dag på 70 23 23 36 for at høre nærmere om PS5 reparation.

Playstation 5 reparation
HDMI port skal repareres på playstation 5 reparation

Reparation af Playstation 5

Har du en fejl på din PS5 som kræver reparation, kan det blive nødvendigt at indlevere din Playstation 5 til reparation. 
Her tager vi naturligvis hurtigt hånd om den, ja vi tilbyder faktisk ekspres reparation af Playstation 5. Det betyder at du kan have den retur indenfor 24 timer. 
Har du ikke mulighed for at komme forbi for at indlevere din PS5 til reparation? 
Vi tilbyder gratis afhentning i hovedstadområdet. 
Vi tilbyder at du kan sende den til os gratis fra hele landet. Klik blot på en af de grønne knapper nedenfor hvis du ønsker afhentning eller forsendelse af din Playstation 5 reparation. 

Send med postenGratis afhentning

Typiske Playstation 5 reparationer

Vi ser mange forskellige problemer og fejl på Playstation 5, heldigvis er det muligt for os at reparere de fleste. Der er begyndt at komme en del forskellige fejl på PS5, efter den er begyndt at være et par år gammel. 
Her er de mest typiske reparationer som vi udfører: 

– Opgradering af lagerplads ( Større harddisk )

– Udskiftning / reparation af HDMI port 

– Udskiftning / reparation af USB C port 

– Udskiftning af laser i drev

– Rensning og udskiftning af kølepasta. ( Hvis Playstation 5 bliver for varm og larmer)

Priser på Playstation 5 reparation

Vi tilbyder meget fordelagtige priser på Playstation 5 reparation. Dette sikrer vi ved at have stor erfaring med reparation af Playstation igennem mange generationer. Det betyder at vi kan udføre Playstation 5 reparation hurtigt og dermed billigt. Du går altså ikke på kompromis med kvaliteten her. 
Vi har dog ikke faste priser, da prisen altid er en individuel vurdering alt efter kompleksiteten. Vi vurderer altid om en HDMI port kan repareres eller om den skal udskiftes, det samme gælder for andre porte. Ved varme problemer kommer det meget an på om det blot kræver en rensning eller om det også kræver udskiftning af kølepasta. 
Typisk ligger priser dog på få hundrede kroner for en rensning og lidt mere for udskiftning af porte. 
Vi giver altid et tilbud inden vi udfører reparation af Playstation 5, det er naturligvis uforpligtende. 

Viser en playstation 5 som skal repareres