Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Reparation af ladestik på bærbar

Kommer der ikke strøm til din bærbar? Så er det meget sandsynligt fordi dit ladestik er defekt! Fortvivl ikke, vi kan udskifte det ved at lodde et nyt på. Vi tilbyder alt indenfor reparation af computere og altså også reparation af ladestikket.

Har du været så uheldig at ødelægge strømstikket i din bærbare computer, har vi mulighed for at skifte det. Oftest bliver stikket ødelagt fordi der bliver vredet i stikket eller den bærbare computer bliver tabt.

Det kan være svært at konstatere om det er ladestikket der er defekt eller om der er andet galt. Vi kan tilbyde at undersøge om fejlen rent faktisk er et defekt DC bøsning eller om det er et andet problem.

Herefter kan vi tilbyde at lodde et nyt stik på bundkortet (motherboardet) Vi forstærker de nye DC bøsninger ekstra ved at give dem en meget kraftig lodning, så du efterfølgende er bedre sikret mod et defekt ladestik.
Nedenfor er liste over tegn der tyder på at ladestikket kan være defekt.

ladestik på bærbar som ikke virker

Tegn på at ladestikket er defekt:

  • Computeren tænder ikke.
  • Stikket i den bærbare virker løst.
  • Batteriet oplader ikke.
  • Indikatoren for opladning blinker.
  • Den bærbare oplades kun hvis du vrikker i stikket eller holder det i en bestemt position.
  • Hvis det gnister ud af ladestikket eller lugter brændt.
  • Hvis den bærbare ikke kan modtage strøm.

Husk altid at tjekke om det kan være din oplader der er defekt.
Hvis ikke du har en oplader som passer til din bærbar, kan vi tjekke det for dig.

Udskiftning af defekt ladestik eller reparation af ladestik koster som regel 1.200,- 
På enkelte modeller kan prisen være højere, da selve ladestikket kan være en del af en større komponent. Det kan også være at dele af printet er revet med op og vi skal lave ny strømbaner på bundkortet. 

Det hele starter altså med en undersøgelse af computeren, hvor vi finder frem til den korrekte løsning og giver et tilbud, inden vi blot udfører ladestik reparationen.

Vil tilbyder også andre PC reparationer