Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Studierabat på computer reparationer

Hos PC Service Center er der mange penge at spare på PC og Mac reparationer som studerende.
Vi giver nemlig 20% studierabat på reparationer.  ( Gælder alle reparationer i prislisten. Gælder ikke fejlsøgningsgebyr, bestillingsvarer eller MacBook skærmskift. )

Vi forstår, at det kan være udfordrende at få økonomien til at hænge sammen som studerende. Derfor har vi reduceret vores priser betydeligt for at imødekomme jer. Vores PC- og Mac-værksteder finder du i København, Rødovre, Hellerup og Hillerød.

Hvis du har vanskeligt ved at besøge et af vores værksteder, tilbyder vi gratis afhentning. Bor du ikke inden for vores afhentningsområde, kan du desuden benytte dig af vores gratis forsendelsesservice.

Ved at vælge gratis forsendelse, vil vi udstede et fragtlabel til dig. Du skal blot pakke din computer sikkert og afsende den fra dit nærmeste posthus. Kræver fremvisning at studiekort og rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter. Skal fremvises ved indlevering og kan ikke gives på efterbevilling. 

Studerende spare mange pc på pc reparationer

Vi reparerer alt elektronik

Vi reparerer alt indenfor computere, telefoner og andet elektronik. Mange tror fejlagtigt at vi kun laver PC’er, fordi vi hedder: PC Service Center. Det er dog fordi vi startede med PC’er, siden har vi udvidet til reparation af alt elektronik, herunder:


Mac reparation

PC reparation

iPhone reparation

iPad reparation

PlayStation reparation

iMac reparation

Dataredning fra harddiske 

Find din pris på Mac reparation

Nu tænker du sikkert: Ja 20% er da meget fint, men hvad er den oprindelige pris? Du finder alle vores priser på reparation af Mac i her.  Det er i virkeligheden ret simpelt. Find prisen på den reparation du ønsker, fratræk herefter 20%.

Hvis du ikke ved hvilken reparation du ønsker kan du starte med en indledende analyse til kun 200 kr. Her finder vi årsagen til fejlen og giver dig derefter et tilbud på reparationen.

MacBook skærmskift er undtaget fra studierabat.

MacBook med smadret skærm som skal udskiftes.