Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Computer reparation af PC & Mac på Østerbro i København

PC Service Center på Østerbro er placeret centralt på Nordre Frihavnsgade 32, ikke langt fra trianglen i København. 
Butikken ligger kun 400 meter fra Nordhavn Station og bussen stopper tilmed kun 3 meter fra vores hoveddør.
Vi tilbyder reparation af PC, MacBook, iMac, iPhones, iPad fra vores professionelle værksted. Vi reparerer alle typer og mærker og du har mulighed for at få udført din reparation ekspres, hvilket vil sige at vores eksperter påbegynder reparationen uden ventetid.
9/10 computere repareres samme dag som reparationen startes

Walk-in service

Det kræver absolut ingen tidsbestilling af få foretaget en reparation hos PC Service Center Østerbro.

Vi har walk-in service – Så du kommer blot forbi med din enhed, uanset om det er en PC, laptop, Mac eller iPhone som skal repareres.

20 års erfaring

Vi har over 20 års erfaring og derfor kan vi levere en service i topklasse, som er meget mere finpudset end vores kolleger i branchen. Vi ved hvilken service kunderne forventer under reparationer, når en PC eller Mac skal repareres.

TrustScore 5/5

Vi er meget stolte af vores TrustScore. Det er et resultat af mange års hårdt arbejde for at levere en høj kvalitet til vores kunder. Vi er stolte over at være i stand til at levere den bedste service af PC og Mac reparation på Østerbro.
Vi glæder os til at hjælpe dig

Vælg os til din computer reparation på Østerbro

– Apple certificerede teknikere (Uddannet i reparation af MacBook , iPhone, iPad, iMac osv.)
– Garanti på reparationer i op til 3 år
– 20 års erfaring med reparation af PC & Mac
– Ekspres reparation af computere og telefoner
– Reparationer kan ofte være klar samme dag
Største computerreparatør i København

Kontaktoplysninger

PC Service Center Østerbro
Nordre Frihavnsgade 32, 2100 København 
[email protected]
Tlf. 70232336

Åbningstider

Åbningstider
Mandag – Fredag: 9-17
Lørdag: 10-14
Søndag: Lukket

Smadret iPhone skærm som skal skiftes

iPhone reparation på Østerbro

PC Service Center Østerbro tilbyder ikke kun reparationer af PC, MacBook, iMac og andre computere, men vi kan også reparere iPhones og iPads. Vi har certificerede teknikere uddannet i reparationer af Apple enheder, så du kan føle dig tryg ved at vi kan reparere din iPhone professionelt. Vi giver altid garanti på vores reparationer, i op til 3 år, så du kan være sikker på at din enhed er i gode hænder. Vores erfaring inden for branchen gør, at vi er i stand til at levere reparationer af høj kvalitet.

Vores walk-in service gør det muligt at få din enhed repareret uden tidsbestilling og 9 ud af 10 iPhone reparationer færdige indenfor 1 time.

opgrader til større batteri

Stort lager af reserverdele

Vi har et dedikeret lager i alle vores butikker med stort set alle reservedele til PC, Mac & iPhone. Vi kan derfor lave de fleste reparationer eller opgraderinger uden at skulle vente på delene.

Vi har endvidere et stort netværk af distributører af reservedele, som sikrer at vi altid kan få en bestillingsvare hurtigt og billigt hjem. Det sikrer at du er hurtigt videre med din PC eller Mac. Faktisk har vi så gode leverandører af reservedele at mange andre PC og Mac reparatører i området køber deres reservedele af os.

Eftersom at vi har et dedikeret lager i alle afdelinger, betyder det også at vi kan sende reservedele i mellem afdelingerne, såfremt der er udsolgt. Det gør at vores Østerbro afdeling indenfor få timer kan få leveret dele fra Hellerup, Frederiksberg eller Hillerød. Det er blot endnu en fordel ved at handle med veletableret kæde som PCSERVICECENTER.