Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

PC & Mac på Østerbro i København

Velkommen til PC Service Center, beliggende centralt på Østerbro, tæt ved Trianglen i København. Vi specialiserer os i computer reparationer, med dedikeret PC værksted og et værksted til Mac reparationer, hvilket gør os i stand til at tilbyde alle slags IT reparationer.

Butikken ligger kun 400 meter fra Nordhavn Station og bussen stopper tilmed kun 3 meter fra vores hoveddør. Vi tilbyder at udføre din reparation ekspres, hvad enten det er reparation af PC, MacBook, iMac, iPhones, iPad eller andet. Ekspres reparationer vil sige at vores eksperter påbegynder reparationen uden ventetid.

9/10 computer reparationer udføres samme dag som reparationen startes

Walk-in service

Det kræver ingen tidsbestilling af få foretaget en PC eller Mac reparation hos PC Service Center Østerbro.

Vi har walk-in service – Så du kommer blot forbi med din enhed, uanset om det er en PC, laptop, Mac eller iPhone som skal repareres.

20 års erfaring

Vi har over 20 års erfaring og derfor kan vi levere en service i topklasse, som er meget mere finpudset end vores kolleger i branchen. Vi ved hvilken service kunderne forventer under reparationer, når en PC eller Mac skal repareres. Vi kan grundet vores store erfaring også identificere fejl hurtigt.

TrustScore 5/5

Vi er meget stolte af vores TrustScore. Det er et resultat af mange års hårdt arbejde for at levere en høj kvalitet til vores kunder. Vi er stolte over at være i stand til at levere den bedste service af PC og Mac reparation på Østerbro. De 5 stjerner på TrustPilot taler for sig selv. Vi glæder os til at hjælpe dig 😊

Vælg os til din computer reparation på Østerbro

  • – Apple certificerede teknikere (Uddannet i reparation af MacBook , iPhone, iPad, iMac osv.)
  • – Garanti på reparationer i op til 3 år
  • – 20 års erfaring med reparation af PC & Mac
  • – Ekspres reparation af computere og telefoner
  • – Reparationer kan ofte være klar samme dag
  • Største computerreparatør i København

Kontaktoplysninger

PC Service Center Østerbro

Åbningstider

  • Mandag – Fredag: 9-17
  • Lørdag: Lukket
  • Søndag: Lukket
Smadret iPhone skærm som skal skiftes

iPhone reparation på Østerbro

PC Service Center Østerbro tilbyder ikke kun reparationer af PC, MacBook, iMac og andre computere, men vi kan også reparere iPhones og iPads. Vi har certificerede teknikere uddannet i reparationer af Apple enheder, så du kan føle dig tryg ved at vi kan reparere din iPhone professionelt. Vi giver altid garanti på vores reparationer, i op til 3 år, så du kan være sikker på at din enhed er i gode hænder. Vores erfaring inden for branchen gør, at vi er i stand til at levere reparationer af høj kvalitet.

Vores walk-in service gør det muligt at få din enhed repareret uden tidsbestilling og 9 ud af 10 iPhone reparationer færdige indenfor 1 time.

Professionel mac reparation på Østerbro

PC Service Center Østerbro tilbyder alt indenfor Mac reparation. Herunder skærmskift, batteriskift, software og andre hardwarefejl. 

Vi forstår, at din Mac er en vital del af dit daglige liv, og når den ikke fungerer korrekt, kan det være en stor frustration. Heldigvis reparerer vores Østerbro afdeling 9/10 MacBooks samme dag som reparationen påbegyndes. 

Hvis du vælger vores ekspres løsning, påbegyndes din reparation samme dag som du indlevere din mac til reparation.

Mac reparation på Østerbro
opgrader til større batteri

Stort lager af reserverdele

Vi har et dedikeret lager i alle vores butikker med stort set alle reservedele til PC, Mac & iPhone. Vi kan derfor lave de fleste reparationer eller opgraderinger uden at skulle vente på delene.

Vi har endvidere et stort netværk af distributører af reservedele, som sikrer at vi altid kan få en bestillingsvare hurtigt og billigt hjem. Det sikrer at du er hurtigt videre med din PC eller Mac. Faktisk har vi så gode leverandører af reservedele at mange andre PC og Mac reparatører i området køber deres reservedele af os.

Eftersom at vi har et dedikeret lager i alle afdelinger, betyder det også at vi kan sende reservedele i mellem afdelingerne, såfremt der er udsolgt. Det gør at vores Østerbro afdeling indenfor få timer kan få leveret dele fra Hellerup, Frederiksberg eller Hillerød. Det er blot endnu en fordel ved at handle med veletableret kæde som PCSERVICECENTER.