Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

PC reparation – Klar på få timer

Hos PC Service Center tilbyder vi hurtig og effektiv PC reparation. Vi har specialiseret os i PC reparationer i over 20 år, det sikrer at du kan få din computer klar til igen på få timer med vores ekspres service. Vi har et stort teknikere-team, der har mange års erfaring med at reparere computere fra alle mærker. Vi reparerer både stationære og bærbare. Vores medarbejdere giver en personlig service fra start til slut og vi svarer gerne på alle de spørgsmål du har til processen. Vi yder en top professionel service, med reparationer i høj kvalitet, til en billig pris og med fuld garanti.
Det er ikke nødvendigt at bestille tid, da vi har walk-in service.
9/10 af vores PC reparationer udføres på under 1 døgn.

PC reparation indleveres
reparation af computer & PC

Vi udfører alle PC reparationer

Vi udfører alle typer PC reparationer på alle mærker, herunder Acer, Asus, Lenovo og HP. Vi kan reparere forskellige typer af hardware-fejl, opdateringer af software eller virusfjernelse. Vi kan også opgradere hardware, installere nye programmer, optimere din computer og hjælpe dig med at forbedre ydeevnen. Vi garanterer, at din computer vil blive repareret korrekt og hurtigt af de dygtigste teknikere, som har en fælles ambition om at hjælpe med ethvert PC problem på rekordtid. 

Ring nu på 70 23 23 36

De typiske PC reparationer udgør

Der kan opstå mange forskellige typer af fejl på computere, der kræver reparation hos os professionel computerreparatør. Hos PC Service Center har vi specialiseret os i PC reparationer i over 20 år, så du kan stole på, at din computer bliver repareret hurtigt og efter producentens forskrifter. Vi tør godt kalde os eksperter på området. De mest almindelige reparationer udgør:
• Udskiftning af harddisk
• Udskiftning af skærm
• Optimering af ydeevne
• Udskiftning af batteri
• Virus fjernelse
• Rensning
• Fejlfinding at PC problemer
• Fysiske skader

KONTAKT OS NU VEDRØRENDE DIN PC REPARATION
Bærbar reparation af computer
PC reparation indleveres

Afhentning af PC

Hos PC Service Center tilbyder vi også gratis afhentningsservice i Københavnsområdet samt store dele af Nordsjælland, så du kan få din PC repareret hurtigt og uden at skulle bære den selv. Vi kommer til dig og afhenter computeren, så du ikke skal bekymre dig om at bringe den til os. Det er en fordel i en travl hverdag eller når man har en tung stationær PC der er svær at tage under armen.

BESTIL AFHENTNING AF PC

Vi reparerer også Apple enheder

Hos PC Service Center reparerer vi også Apple produkter, herunder Mac, iPhone og iPad. Vi reparerer både nye og gamle modeller. Vi har nogle af de bedste priser på markedet til trods for den høje kvalitet af vores reparationer. Vi er faktisk så billige at vi giver prisgaranti på langt de fleste reparationer til Apple enheder.

LÆS MERE OM APPLE OG MAC REPARATION

Facts om reparation af PC

• Vi kan reparere på få timer
• Vi har yderst konkurrencedygtige priser
• Vi har stor kundetilfredshed med 5 stjerner på TrustPilot
• Vi bruger originale dele til langt de fleste mærker
• Vi har værksted i Hellerup
• Vi har tre værksteder i København
• Vi har værksted i Hillerød
• Vi har værksted i Rødovre

Spørgsmål til reparation

Hvor lang tid tager det typisk at reparere en PC? Med vores ekspres service går det meget stærkt. 9/10 reparation er klar samme dag, nogle endda indenfor 1 time.

Hvad koster det at få repareret en PC?
Det er generelt langt billigere at reparere en PC frem for at købe en ny. I 2022 var vores gennemsnitlige reparationspris på 932 kroner.

Skal jeg medbringe kabler, skærm eller andet?
Nej, du behøver ikke medbringe andet end computeren. Det er naturligvis en undtagelse hvis der er noget som har ekstraordinær relevans. Virker din mus ikke med computere, kan det være en god idé at medbringe musen.

Kan man selv reparere sin PC?
Ja, du kan godt selv reparere din PC, men det anbefales kun, hvis du har en god forståelse af teknik og erfaring med reparation af computere. Vi anbefaler altid at du får det professionelt udført.

Hvad sker der, hvis min PC ikke kan laves?
Vi kan finde en løsning i 98% af alle PC-reparationer, men der er naturligvis enkelte hvor det ikke giver mening prismæssigt. I disse sager kan vi tilbyde at flytte data over på en ny computer. Vi kan eventuelt også tilbyde at købe den gamle computer til reservedele.

Spørgsmål til PC reparationer