Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Undgå virus og hacking

Hvis du mistænker din computer for at have fået virus kan vi hjælpe dig med scanne og rydde op på dit system. Vi kan få dit system op og køre igen, selv hvis den er slemt inficeret.

Har din PC fået virus vil du sikkert opleve et af følgende symptomer:

PC´en bliver langsom og ustabil, lukker programmerne ned umotiveret, eller pc´en slukker af sig selv.

Der findes i dag en masse forskellige vira, som kan være kompliceret at fjerne fra din PC, derfor kan du ikke altid stole på at viraen er fjernet ved at scanne den med et bestemt program. Indlever hellere din PC til reparation, så vi professionelt kan håndtere computeren.

PC Service Center hjælper dig med at fjerne virus og sikre, at du for fremtiden er bedre beskyttet. Vi rådgiver om virusprogrammer og bestiller du et virus-tjek vil du automatisk få et gratis virus program med i prisen.

Et virus-tjek omfatter også fjernelse af spyware og et program til at beskytte sig i fremtiden. Se priser for fjernelse af virus her.

Spyware og malware

Er du træt af POP-UP sider, eller reklamer der konstant kommer frem på din skærm, uanset hvor du befinder dig på nettet. Så er du sikkert ramt af spyware, malware.

Andre symptomer på spyware kan være at din browser (Edge, Chrome, Firefox) har skiftet startside, eller der pludselig er kommet en ekstra navigationsbar på dit system, som er umulig at fjerne.

Spyware er små programmer der installeres på din PC. I mange tilfælde vil du ikke opdage at programmerne installeres. Det kan også være pga. af dine sikkerheds-indstillinger i browseren er for svage.

Programmerne opsnapper din færden på nettet, og tilbage rapporterer den til en server, som bagmænd bruger til at analysere f.eks hvilke reklamekampagner du er i målgruppen for.

Generelt er Spyware ikke farligt, men meget irriterende, og et tidsspilde for brugeren. Vi installere, scanner og fjerner spyware og malware fra din PC.

PC Service Center anbefaler – ESET – Multi-Device

Løsningen til flere platforme som pc’er, Mac-computere og mobilenheder.

Uanset hvilken enhed du bruger, når du bruger netbank, shopper, surfer eller bruger sociale netværk online, så indeholder internettet de samme sikkerhedsrisici – herunder malware-infektioner, cyberkriminalitet og phishing. Så det er vigtigt at sikre, at alle dine tilsluttede enheder og de personlige data, du gemmer på dem, er beskyttet mod alle de trusler, der er på internettet.
Læs “Alt om DATA” anmeldelse af ESET
Alt om Data anbefaler
ESET er også testvinder hos forbrugerrådet TÆNK

ESET – Multi-Device er den brugervenlige sikkerhedsløsning til flere platforme med én licens, der beskytter næsten alle kombinationer af pc’er, Mac-computere, Android-smartphones og Android-tablets og giver dig:

  • Sikkerhed til flere enheder – med prisvindende beskyttelse, der er optimeret til alle enheder
  • Fleksibel beskyttelse – der giver dig kombineret sikkerhed, der passer til alle kombinationer af enheder
  • Beskyttelse i realtid – mod alle nye og kommende malware- og internettrusler
  • Tyveribeskyttelse – der sikrer dine data, hvis din Android-smartphone eller -tablet går tabt eller bliver stjålet

Hvad koster det?

ESET sælges som en 3 eller 5 licens bruger, som betyder at du må installere produktet på 3 eller 5 enheder.

  • Licens til 3 enheder: 495,- (Kr. 395,- ved køb af PC eller virusfjernelse)
  • Licens til 5 enheder: 595,-