Undgå virus og hacking

Hvis du mistænker din computer for at have fået virus kan vi hjælpe dig med scanne og rydde op på dit system. Vi kan få dit system op og køre igen, selv hvis den er slemt inficeret.

Har din PC fået virus vil du sikkert opleve et af følgende symptomer:

PC´en bliver langsom og ustabil, lukker programmerne ned umotiveret, eller pc´en slukker af sig selv.

Der findes i dag en masse forskellige vira, som kan være kompliceret at fjerne fra din PC, derfor kan du ikke altid stole på at viraen er fjernet ved at scanne den med et bestemt program.

PC Service Center hjælper dig med at fjerne virus og sikre, at du for fremtiden er bedre beskyttet. Vi rådgiver om virusprogrammer og bestiller du et virus-tjek vil du automatisk få et gratis virus program med i prisen.

Et virus-tjek omfatter også fjernelse af spyware og et program til at beskytte sig i fremtiden. Se priser for fjernelse af virus her.

Se videoen nedenfor, og få en ide om hvad Kaspersky Internet Security kan gøre for at beskytte dig mod virus og digitale angreb.

 

Spyware og malware

Er du træt af POP-UP sider, eller reklamer der konstant kommer frem på din skærm, uanset hvor du befinder dig på nettet. Så er du sikkert ramt af spyware, malware.

Andre symptomer på spyware kan være at din browser (Internet Explorer) har skiftet startside, eller der pludselig er kommet en ekstra navigationsbar på dit system, som er umulig at fjerne.

Spyware er små programmer der installeres på din PC. I mange tilfælde vil du ikke opdage at programmerne installeres. Det kan også være pga. af dine sikkerheds-indstillinger i Internet Explorer (IE) er for svage.

Programmerne opsnapper din færden på nettet, og tilbage rapporterer den til en server, som bagmænd bruger til at analysere f.eks hvilke reklamekampagner du er i målgruppen for.

Generelt er Spyware ikke farligt, men meget irriterende, og et tidsspilde for brugeren. Vi installere, scanner og fjerner spyware og malware fra din PC.

 

PC Service Center anbefaler – Kaspersky Internet Security – Multi-Device

Kaspersky Internet Security 2019 Løsningen til flere platforme som pc’er, Mac-computere og mobilenheder.

Uanset hvilken enhed du bruger, når du bruger netbank, shopper, surfer eller bruger sociale netværk online, så indeholder internettet de samme sikkerhedsrisici – herunder malware-infektioner, cyberkriminalitet og phishing. Så det er vigtigt at sikre, at alle dine tilsluttede enheder og de personlige data, du gemmer på dem, er beskyttet mod alle de trusler, der er på internettet.
Læs “Alt om DATA” anmeldelse af Kaspersky
Alt om Data anbefaler
Læs “KOMPUTER FOR ALLE” anmeldelse af Kaspersky
KOMPUTER FOR ALLE ANBEFALER

Kaspersky Internet Security – Multi-Device er den brugervenlige sikkerhedsløsning til flere platforme med én licens, der beskytter næsten alle kombinationer af pc’er, Mac-computere, Android-smartphones og Android-tablets og giver dig:

  • Sikkerhed til flere enheder – med prisvindende beskyttelse, der er optimeret til alle enheder
  • Fleksibel beskyttelse – der giver dig kombineret sikkerhed, der passer til alle kombinationer af enheder
  • Beskyttelse i realtid – mod alle nye og kommende malware- og internettrusler
  • Tyveribeskyttelse – der sikrer dine data, hvis din Android-smartphone eller -tablet går tabt eller bliver stjålet

Kaspersky Internet Security – Multi-Device indbefatter også Kasperskys Safe Browser-funktion til iOS-enheder, som beskytter dig mod phishing-websteder og skadelige links, når du bruger din iPhone og iPad. Kasperskys Safe Browser til iOS-enheder kan downloades helt gratis på et ubegrænset antal iOS-baserede enheder.

 

Hvad koster det?

Kaspersky Internet Security sælges som en 3 eller 5 licens bruger, som betyder at du må installere produktet på 3 eller 5 enheder.

  • Licens til 3 enheder: 495,- (Kr. 395,- ved køb af PC eller virusfjernelse)
  • Licens til 5 enheder: 595,-

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ved jeg om jeg har virus eller spyware?

Tegn på at din computer har en virus kan være at den er blevet sløvere end normalt, ikke i stand til at åbne programmer, at den har pop-ups samt anden uventet opførelse. Den eneste måde at finde ud af det er ved at scanne for virus. Se vores blog for gode råd omkring virus beskyttelse og scanning eller besøg en af vores butikker for en fejlfinding og scanning af din PC.


Hvad bør jeg gøre hvis mit virus program melder at jeg har virus eller spyware på min PC?

Det smarteste du kan gøre er at fjerne infektionen så hurtigt som muligt. Venter du med at fjerne infektionen kan det føre til dårligere ydelse, sikkerheds problemer og, i ekstreme tilfælde, data tab. Virus problemer er noget vi ser ofte hos PC Service Center, du er naturligvis velkommen til at kontakte os for gode råd omkring hvordan du sikrer dig samt råd til at fjerne virus.


Vil jeg miste mine data?

Vi vil gøre vores bedste for at fjerne din PCs infektioner uden at påvirke dine data, men virus og spyware kan være uforudsigelige. For at være helt sikker på at dine data ikke bliver påvirket, anbefaler vi at du laver en backup af dine data før du indleverer din PC til virus fjernelse, eller får os til at lave en backup for dig.


Kan PC Service Center genskabe mine data hvis jeg mister dem til en virus?

I visse situationer. Virus kan forårsage omfattende skader og permanent slette data. Men der er en chance for at en Data Recovery kan genskabe dine data. Kontakt os evt og hør om data genskabelse er den rigtige løsning for dig.


Tjekker I at min computer er komplet virus fri efter jeg har fået lavet en virus fjernelse?

Ja. Vi tjekker, og dobbelt tjekker, altid at virus, spyware og alt malware er fjernet før vi udleverer din computer. Hvis din computer stadig er inficeret bliver vi ved med at arbejde til den er ren igen.


Vil en virus fjernelse få min computer til at arbejde hurtigere?

Højest sandsynligt. Virus, spyware og malware bruger ofte ekstra system ressourcer, hvilket kan sløve en computer gevaldigt.


Hvad hvis virus, spyware eller malwaren ikke kan fjernes?

Aldrig sig aldrig. Vi kæmper alt hvad vi kan og forsøger alle løsninger for at rense din computer. Skulle vi dog nå til punktet hvor alt håb er ude, kan vi hjælpe dig med at geninstallere dit system og få den op og køre så hurtigt som muligt.