Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Garanti- og servicevilkår

Her kan du læse om vores reklamationsvilkår, når du indlevere et produkt til reparation. Som udgangspunkt er der altid 24 måneders reklamationsret og 12 måneders garanti på reservedele.

Reklamation og garanti

I overensstemmelse med købelovens regler yder PC Service Center 24 måneders reklamationsret på alle varer og reservedele, det betyder, at du i op til 24 måneder fra købsdato kan reklamere over eventuelle fejl.
For produkter med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for det pågældende produkt.

Opdager du en fejl eller mangel ved reparationen herunder din reservedel, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte PC Service Center og forlægge os fejlen/manglen ved reparationen.
Reklamation kan foretages ved at kontakte det servicecenter der har udført reparationen.
Lider reparationen af en fejl eller mangel, vil PC Service Center sørge for at oprette en sag, som en genindlevering. Genindleveringen udføres uden fejlsøgningsgebyr.

Reparation og indlevering

For at indlevere et produkt til reparation skal du medbringe det til PC Service Center.
Du har også mulighed for at oprette din sag på vores hjemmeside og sende produktet til os. Opret din sag online her.
Når du opretter din sag online, får du mulighed for at printe en fragtlabel så du nemt kan sende produktet til os.

Slitage, ukorrekt brug, undtagelser m.v.

Du skal være opmærksom på, at der ikke er tale om en mangel, hvis denne skyldes slitage (f.eks. laserpickup), ukorrekt brug (f.eks. i strid med brugsvejledningen) eller ydre påvirkninger (f.eks. lynnedslag).
I givne tilfælde skal du selv afholde omkostningerne ved en eventuel reklamation.
Endvidere kan der være reparationer hvor der ikke kan ydes garanti for holdbarheden på reparationen. Ex. ved produkter der har været udsat for vandskade eller kortslutning.
PC Service Center kan tilbyde at udføre reparationer på produkter der har været udsat for skader, hvor det er muligt at reparere skaden, men der kan opstå følgeskader. Vandskader, koldlodninger og elektronik der har været udsat for kortslutning.

Vilkår for service og reparation

Vi gør opmærksom på, at softwarefejl, væskeskader, manipulation, samt andre former for fejl mht. håndtering af produktet ikke er dækket af reklamationsretten. Alle produkter der indleveres til fejlsøgning og reparation faktureres med et beløb på Kr. 200,- for fejlsøgning.
Såfremt reparationsprisen ikke er aftalt på forhånd, vil du som kunde blive kontaktet med en pris på reparationen inden vi påbegynder reparationen.
Alle priser er inkl. moms
Når din reparation er udført, kontakter vi dig pr. tlf., sms og/eller mail.
Såfremt det indleverede udstyr ikke er afhentet 90 dage efter at det er meldt “klar til afhentning”, bliver udstyret bortskaffet uden ansvar.
PC Service Center kan ikke stilles til ansvar for de skader der allerede er på produktet ved indlevering.