Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Udskiftning af harddisk - Skift af harddisk i bærbar og stationær PC

Har din PC svært ved at starte eller kan Windows ikke åbne, så kan det være en defekt harddisk.

Kan din computer ikke starte eller slukker din PC umotiveret, så kan det være at din harddisk er defekt. Et andet tegn på at din harddisk kan være defekt, er hvis den støjer eller kommer med en “klik” lyd.

Det er nemt for os at kontrollere om en harddisk er defekt eller har mindre fejl. Vi scanner harddisken igennem for fejl, og efter scanningen får vi en rapport på diskens tilstand. Ofte kan vi nå at opdage fejl på harddisken inden den går helt i stykker.

Det er ofte til stor hjælp for kunderne at de kan nå at opdage skaden på disken inden den går helt i stykker, da de dermed kan nå at tage backup af billeder og anden vigtig data.

 

Det tager ikke lang tid at skifte en harddisk og efterfølgende installere Windows system på computeren igen. Reparationstiden ligger på ca. 1-2 dage. Ved udskiftning af harddisk anbefaler vi, at du skifter til den nye type harddisk, Solid State (SSD) da disken er omkring dobbelt så hurtige som de traditionelle harddiske. Prisen på en Solid State (SSD) er lidt højere, men den er alle pengene værd.

Du kan se en test af Solid State målt mod en traditionel harddisk.
Holdbarheden på Solid State diske er også markant bedre, da de ikke har bevægelige dele som de traditionelle harddiske har.

Ved udskiftning af harddisken, tilbyder vi også at hjælpe dig med backup af dine data. Dermed mister du ikke vigtig data som billeder, musik og andre filer. Endvidere kan vi hjælpe dig med at opsætte dit system og programmer på computeren så det fungere som før udskiftningen af harddisk. Læs mere om backup.

Opgrader til SSD harddisk

Tegn på at harddisken er defekt:

  • Harddisken klikker eller støjer.
  • Windows stopper eller lukker umotiveret ned.
  • Blå skærm (Blue Screen of dead).
  • Computeren fryser under brug.
  • Besked under opstart – Windows blev ikke indlæst korrekt.
  • Computeren starter ikke.