Man-Fre 9-17 (Lør 10-14) - Walk-in service
HP Reparation

HP reparation og service

Det starter altid med at vi fejlsøger din computer, hvorefter du vil modtage et tilbud på en reparation. Fejlsøgningen koster 200 kr. og den tager typisk 1-3 dage.  Det er også muligt at tilkøbe ekspres service til en HP reparation, det betyder at vi starter din reparation med det samme.

Alle vores værksteder har de nødvendige HP tools tilgængelig til at udføre din reparation. Det er derfor ligegyldigt hvilken af vores 5 værksteder som du vælger at benytte til din HP reparation.

Hvilke HP reparationer kan i lave?


Vi kan servicere og reparere alle HP computere, som er nyere end 2012. Er din HP computer ældre end 2012 kan vi muligvis finde en brugt reservedel til at udføre din reparation.


Vi har et stort lager af skærme, så såfremt det er skærmen på din HP computer som fejler, kan vi ofte løse det på få timer.
Er det harddisken, blæseren, tastaturet eller batteriet har vi ofte reservedelen til at reparere din HP indenfor 24 timer.

 

 

FAQ - Reparation af HP

Er der garanti på min reparation?

Ja der er 12 måneders garanti på vores HP reparationer.


Mister jeg mine data når jeg indleverer min HP til reparation?

Nej vi sletter ikke dine data når du indleverer din HP til reparation. Vi udfører aldrig reparationer eller sletter data uden at have fået accepteret dette.
Endvidere sikrer vi os altid at tilbyde en backup af dine data såfremt der er brug for at slette det ifbm med reparationen.


Kan det betales sig at reparere min HP?

Det er meget individuelt fra sag til sag. Men i de fleste tilfælde kan en reparation godt betale sig. Derudover gør du noget godt for klimaet ved at få repareret din computer.
Vi sælger også i standsatte computere, så du har mulighed for at købe et klimavenligt og prisvenligt alternativ til en ny HP.