Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
PC reparation indleveres

Gratis afhentning af computer

Vi forstår godt at hverdagen er travl og det kan være svært at finde tid til at indlevere din computer til reparation. Vores service centre holder åbent i den almindelige arbejdstid og vi har dermed hørt fra mange at det er svært at nå.

Vi tilbyder nu gratis afhentning og tilbagelevering ved alle computer reparationer. Tilbuddet gælder både for PC, Mac samt iPhone/iPad.

Vi dækker København, Hellerup, Rødovre og Hillerød. Vi afhenter computere indenfor en radius af 25KM fra disse lokationer.

Ønsker du i stedet at sende computeren til os?
Læs mere om vores gratis forsendelse her.

Udfyldt felterne – Så kontakter vores chauffør dig!

  Book afhentning

  Vi reparerer alt indenfor PC & Mac. Bestil afhentning med få klik!

  Sådan booker du en afhentning af reparation

  Det er meget nemt at booke en afhentning af computeren til reparation. Du udfylder blot formularen ved at trykke på “Book knappen” her på siden.

  Vælg gerne flere tidspunkter hvor det passer. Du kan vælge tider så tidligt som næstkommende hverdag, da vi bestræber os på at kunne afhente alle computere indenfor 24 timer.

  Vælg venligst en tid i tidsrummet 9-16 på hverdage.

  Afhentningen er gratis, men fejlfinding og reparation af computeren koster fortsat det samme som i vores butikker.

  Skal i bruge opladeren til computeren?

  Som udgangspunkt skal du ikke vedlægge oplader eller andet tilbehør når du indleverer din computer til reparation. Der er naturligvis undtagelser, som hvis problemet kan have relevans til opladeren. I dette fald skal vi nok gøre opmærksom på dette og bede om opladeren. Ligeledes er det vigtigt at vi får mus eller tastatur med hvis problemet kan have relevans til dette.

  Hvordan foregår betaling for reparationen?

  Vi beder dig naturligvis ikke om at komme ind til butikken i København for at betale for din reparation, det ville ødelægge konceptet en smule. I stedet har vi udstyret den kørende medarbejder med en trådløs dankort terminal. 
  Der ydes ikke kredit i form at betaling via bankoverførsel uden foregående aftale. Efter aftale kan vi også tage imod betaling med kontanter, vi skal blot være informeret om dette på forhånd.

  Hvor lang tid tager reparationen?

  Det er meget variabelt. Først og fremmest skal du vælge om du ønsker en almindelig eller ekspres løsning når du bestiller. Ved ekspres løsning garanterer vi at påbegynde umiddelbart efter vi modtager din computer. I 90% af tilfældende er den repareret og klar indenfor 24 timer. I andre tilfælde skal vi have bestilt reservedele hjem og reparationstiden vil så afhænge af leveringstiden.