Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Reparation af MacBook Pro M1 og M2 

Apple lancerede i 2020 deres nye MacBook Pro med M1 chip. Det er en fantastisk computer, som er hurtigere er de foregående modeller. Den holder strøm i længere tid og er generelt mere pålidelig. Dog sker det at computeren går i stykker, det kan f.eks være at du taber den og skærmen går i stykker. Det kan også være væskeskade eller andet som gør at din MacBook Pro M1 skal repareres.
Heldigvis kan vi reparere din Mac hurtigt, udskiftning af skærm eller batteri kan klare på under 1 time.

Pris på reparation af MacBook Pro M1 

Priserne er baseret på MacBook med modelnummer: A2338
Vi giver prisgaranti. 

Fejlsøgning 200 kr.
Backup af data 500 kr.
Installation af system 500 kr.
Udskiftning af batteri 1888 kr.
Udskiftning af komplet skærm 3988 kr.
Udskiftning af topcase + keyboard 2888 kr.
Udskiftning af trackpad 1288 kr.

Søger du pris på reparation af en anden Mac?

Find Mac priser

Du kan bestille tid til Mac reparation

Du kan være helt sikker på at vi har delene og vi har tid til reparation ved at booke nedenfor. Vi glæder os til at hjælpe dig 😊

  Her får du den bedste pris på MacBook Pro reparation

  Du kan være sikker på at få den bedste pris på reparation af din MacBook Pro M1 hos os. Vi har ganske enkelt de bedste priser på markedet og vores robot scanner løbende vores konkurrenters priser. Det sikrer at vi kan justere priserne for at garantere dig den bedste pris på service af din MacBook Pro M1.

  Selvom vi går efter at være billigst, betyder det ikke at vi slækker på hverken kvalitet eller service. Vores koncept er ekspres reparationer, hvilket betyder at du kan få en hurtig reparation af din MacBook Pro. Det behøver ikke tage flere dage eller uger. Vi kan faktisk oftest reparere din Mac på 1 time.

  Vores Apple teknikere er tilmed certificeret og det sikrer dig at kvaliteten af håndværket er i orden.

  Batteriet bør skiftes når det er slidt

  Det er vigtigt at huske på, at det kan være farligt at bruge en MacBook Pro med et defekt batteri. Hvis batteriet er slidt eller beskadiget, kan det medføre overophedning, ophævning eller i værstefald brand. Derfor anbefaler vi altid at få skiftet batteriet, hvis det er blevet slidt eller begyndt at bule.

  Du skal endelig ikke selve begynde at skifte batteriet, da der er en sikkerhedsrisiko forbundet med dette. Batteriet er fyldt med Lithium som antænder når det kommer i kontakt med ilt. Få derfor hjælp af et professionelt værksted til udskiftningen af batteriet i din MacBook Pro M1.
  Læs mere om vores batteriskift service til MacBook

  Der er nogle tegn der kan indikere at batteriet skal skiftes:

  • Den melder “batteri til service”
  • Den melder “service anbefalet”
  • Den er begyndt at bule i bunden af casen
  • Den er begyndt at holde dårligt strøm

  Priserne er de samme på reparation af MacBook Pro M2

  Det virker måske besynderligt at vi bruger hele siden på at skrive om MacBook Pro M1, når titlen også nævner MacBook Pro M2. Men det er ganske enkelt fordi det er den samme computer. Alle komponenterne er identiske og computeren har også samme modelnummer. ( A2338 ). Det eneste som har ændret sig er M-chippen på logic boardet.