Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
Reparation af MacBook Pro 2020

MacBook Pro 13  Reparation ( 2020 ) 

Er din MacBook Pro fra 2020 gået i stykker, og har du brug for en hurtig og god reparation? Så kan vi hjælpe!
Vi har samlet en liste med vores priser nedenfor, som også tydeligt viser at vi har de bedste priser på markedet. Vi sikrer lave omkostninger på reservedele ved at købe dem hjem i store mængder og det sikrer dig at du kan få en MacBook reparation til en god pris og udført hurtigt.
Det tager nemlig kun 1 time at få skiftet skærm eller batteri på vores værksteder.

Pris på reparation af MacBook Pro ( 2020 )

Priserne er baseret på MacBook med modelnummer: A2289
Vi giver prisgaranti. 

Fejlsøgning 200 kr.
Backup af data 500 kr.
Installation af system 500 kr.
Udskiftning af batteri 1888 kr.
Udskiftning af komplet skærm 3888 kr.
Udskiftning af topcase + keyboard 2995 kr.
Udskiftning af trackpad 995 kr.

Søger du pris på reparation af en anden Mac?

Find Mac priser

Bestil tid til din MacBook Pro reparation

Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din MacBook ved at bestille tid herunder.

  En Mac reparation kræver eksperter

  Når du står overfor en MacBook Pro 2020 reparation, er det vigtigt at vælge en professionel og erfaren reparatør. En Mac reparation kræver eksperter, der ved, hvad de laver, og helst en certificeret tekniker.

  Hos os kan du være sikker på, at din MacBook Pro er i gode hænder. Vores teknikere er erfarne og certificerede, og de har mange års erfaring med Mac reparationer og generel service af din Mac.

  Så hvis din MacBook Pro 2020 er gået i stykker, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi tilbyder hurtige og pålidelige reparationer med originale kvalitets reservedele. Udskiftningen klarer vi hurtigt og nemt og som oftest på under 1 time.

  Ny skærm til din MacBook Pro

  Står du overfor at skulle have skiftet skærmen, har du muligvis fået et chok når du har sat priserne hos diverse Mac reparatører. De er nemlig ikke helt billige og det er vi helt klar over.

  Vi har gjort alt hvad vi kan for at holde prisen lav. Ganske enkelt ved at købe i store mængder og optimere vores process så vi kan skifte skærmen på meget kort tid. Den korte tid sikrer dig en hurtigere reparation, men også en lavere omkostning da vi skal bruge mindre arbejdstid end andre værksteder. 

  Find vores værksteder i København & omegn

  Vi har mange værksteder og åbner hele tiden nye. Lige nu har vi 6 servicecentre fordelt i København og Nordsjælland som alle tilbyder mac reparation. Udover Macbook Pro reparation, tilbyder værkstederne også alt andet indenfor Apple reparationer, herunder reparation af iMac & iPhone.