Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
Viser en MacBook Air 2020 som skal repareres

MacBook Air 13 ( 2020 ) Reparation

PC Service Center er det perfekte sted at få din MacBook Air 13″ repareret. Vores erfarne teknikere har ekspertise og certificering inden for Mac reparationer, og de vil sørge for at din enhed bliver repareret hurtigt, gerne indenfor 1 time. Vi anvender kun de bedste reservedele og vi følger producentens retningslinjer i forbindelse med reparationen.

Vi skifter skærme og batterier på under 1 time med vores ekspres service.

Pris på MacBook Air 2020 reparation

Priserne er baseret på MacBook med modelnummer: A2179
Vi giver prisgaranti. 

Fejlsøgning 200 kr.
Backup af data 500 kr.
Installation af system 500 kr.
Udskiftning af batteri 1995 kr.
Udskiftning af komplet skærm 3995 kr.
Udskiftning af topcase inkl. keyboard 3795 kr.

Søger du priser på en anden MacBook reparation? Vi har samlet alle andre Mac priser i vores prisberegner som du kan besøge nedenfor.

Find andre Mac priser

Bestil tid til din MacBook reparation

Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din MacBook ved at bestille tid herunder.

  Få repareret din MacBook Air skærm her

  Vores teknikere er specialiseret i reparation af MacBook Air 13″ også de nyere modeller fra 2020. Vi forstår at du ikke kan undvære din Mac og derfor kan du også få udskiftet skærmen imens du venter eller på maks 1 time.

  Det kræver ingen tidsbestilling at få repareret skærmen på vores værksteder, vi har nemlig walk-in service. Men vil du være 100% sikker på at vi har skærmen hjemme og ledig tid kan du bestille tid til skærmskift længere oppe på siden.

  Vi bruger kun originale kvalitet skærme under udskiftningen og vi giver op til 3 års garanti.

  Få skiftet batteriet af en certificeret tekniker

  Hvis du oplever problemer med batteriet på din MacBook Air 13″ (2020), kan vi hjælpe med at skifte batteriet. Et MacBook Air batteriskift er en hurtig og enkelt reparation som kan udføres på 1 time. Det behøver altså ikke tage lang tid selvom andre reparatører kan være flere dage om det.

  Selvom det er en simpel reparation, skal det udføres korrekt. Batteriet indeholder det brandfarlige stof, kaldet Lithium. Derfor skal du altid vælge en professionel og certificeret tekniker til at klare opgaven.

  Vi har de bedste priser på originale kvalitets batterier og vi giver derfor prisgaranti som sikkerhed for dette.

  Få repareret dit logic board

  Hvis du har spildt væske eller dit logic board på anden vis er gået i stykker, kan vi hjælpe med at reparere dette. Vi er en af de få reparatører i Danmark, der tilbyder logic board reparation. Det er meget komplekse reparationer som indebærer mikrolodning og ultralydsmaskiner.

  Så selvom en anden mac reparatør muligvis har sagt at din mac ikke kan repareres, så kan vi muligvis hjælpe. Vores specialister i logic board reparation sidder i vores Østerbro afdeling, i København.