Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Computer reparation i Lyngby 

Servicecentret beliggende på Lyngby hovedgade og åbner snarest, som det seneste værksted i PC Service Center kæden. Denne butik ligger centralt placeret, lige i midten af Lyngby Hovedgade og få meter fra Lyngby Storcenter.

Vi tilbyder en bred vifte af services og reparationer for PC, Mac, iPhones, iPads og meget mere IT i vores butik. Vi har ekspertise i reparation af alle typer af computere, inklusiv både stationære og bærbare modeller.

Hvis du har travlt, kan vi udføre din reparation ekspres, hvor vi tager din computer ind til reparation med det samme.
Vi har en imponerende succesrate og reparerer 9/10 computere samme dag som reparation påbegyndes.

Få repareret din computer nu

Selvom vores Lyngby afdeling afventer lanceringsdatoen, behøver du ikke vente på at då en hurtig computer reparation.
Vores Hellerup afdeling er nemlig lige om hjørnet og står klar til at hjælpe dig med hurtig og effektiv reparation af din computer.
Du kan forvente den samme høje standard for service og ekspertise hos vores Hellerup afdeling som i vores andre butikker, så du kan have ro i sindet, mens vi tager os af din computer.
De fleste reparation tager kun få timer og iPhone reparationer er endnu hurtigere. Læs mere om denne afdeling nedenfor.

Reparation af computer i Hellerup
Apple iPhone reparation

Reparation af iPhone centralt i Lyngby

Hos PC Service Center i Lyngby kan du få hurtig reparation af din iPhone på under en time, selv hvis du ikke har bestilt tid. Vores teknikerteam består af eksperter, der er specialiseret i Apple iPhones og kan reparere alle slags iPhones. Vi tilbyder reparation af skærme, bagcover, knapper, lightning porte og andre dele på din iPhone ved brug af dele af høj kvalitet, som sikrer at din iPhone fungerer perfekt efter en reparation.
Så hvis du ønsker en hurtig reparation af din iPhone, kan du kontakte os i dag. Vi er dedikerede til at yde den bedste service og ekspertise til at sikre din fulde tilfredshed. Hvis du vil vide mere om vores iPhone reparation kan du læse mere nedenfor.

iPhone reparation

MacBook reparation på 1 time

Vi kan skifte skærme og batterier på MacBooks på mindre end 1 time. Vores dygtige teknikere er specialiserede i at udføre skærm-reparationer samt batteriskift på MacBooks og bruger kun kvalitetsdele til udskiftning. Så hvis du står over for et knust eller beskadiget skærm på din MacBook Pro, eller at batteri som holder dårligt strøm, så kan du stole på os til at løse det hurtigt og effektivt. Vores Lyngby afdeling har stort set alle MacBook reservedele på lager og kan derfor udføre reparationen ekspres. Det vil sige på 1 time. 

Læs mere
Åben MacBook pro brugt til salg

Hvorfor vælge os?

  • Apple certificerede teknikere (Uddannet i reparation af Macbook, iPhone, iPad, iMac osv.)
  • Garanti & Reklamationsret på alle reparationer
  • 20 års erfaring med PC & Mac reparation
  • Ekspres reparation
  • Kan ofte være klar samme dag

Kontaktoplysninger

PC Service Center Lyngby
Lyngby Hovedgade
2800 Lyngby
Tlf. 70232336