Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Omtale af PC Service Center

Vi elsker at sprede nyheder og bidrage til content på diverse medier. Derfor stiller vi også jævnligt op til rådighed for medier og journalister der ønsker at spørge ind til tech tips, computer reparationer eller generelt om virksomheden. Vi er en virksomhed som værdsætter alt omtale og vi vil løbende dele det her på siden, da vi er utroligt stolte af den omtale som vi får.

 

PC Service Center er samarbejdspartner med Børneulykkesfonden og herunder legeheltene. Vi hjælper dem med events og håndtering af IT

Legeheltene.dk

Borneulykkesfonden
Sikkerhverdag

Vi er utroligt stolte at denne artikel i SN, som omhandler hvordan vi nedbringer C02 aftrykket markant indenfor IT. Vi fremmer reparation og genbrug frem for at der altid blot skal købes nyt.

SN.DK

NordJyske har skrevet en flot artikel om vores MacBook væskeskade reparationer. Som en af de få værksteder i landet, er vi i stand til at reparere selv de mest komplekse væskeskader.

Nordjyske – Find MacBook reparatør

Som computerfirma er der ikke noget bedre end en artikel i computerworld og det faktum at de ville skrive om vores ekspres computer reparationer er vi meget stolte over. Vi kan reparere computere på 1 time og det er så hurtigt at selv de mest hardcore computer fanatikere ville skrive om det

Computerworld