Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Reparation af computer mindsker C02 påvirkning

computer reparation udføres

Man bør overveje at reparere sin computer, når den går i stykker, i stedet for at anskaffe en ny. Reparation kan øge computerens levetid og reducere ens CO2-aftryk, da produktionen af nye elektroniske enheder kan have en stor miljøpåvirkning. Det er en måde at være miljøbevidst og samtidig spare penge.

At få repareret en bærbar computer frem for at købe en ny, når den går i stykker, kan være en god måde at reducere ens CO2-aftryk. Computers produktion er en stor klimasynder, og mange computere er designet med en begrænset levetid. Hvis man får repareret sin computer i stedet for at købe en ny, kan man spare både penge og samtidig fordoble computerens levetid. PC Service Center fokuserer på at reducere vores CO2-aftryk ved at reparere computere for vores kunder og sælge brugte computere. Flere kunder er begyndt at få øjnene op for de grønne fordele ved at reparere deres computere i stedet for at købe nye.

Så næste gang din computer har problemer, den måske slet ikke vil tænde eller andet. Så overvej af kom forbi PC Service Center. Vi udfører computer reparation på få timer og det koster kun 200 kr. at indlevere hos os.

Så tænker du måske at det ikke kan betale sig med at holde liv i en gammel computer, eller at en ny vil være hurtigere. Faktum er dog at vi er langt over det punkt hvor computere bliver meget bedre til almindelig brug. Stort set alle computere som er produceret indenfor de sidste 5-6 år fungerer helt perfekt til almindelig kontor / skole / hverdagsbrug. Det er kun hvis du benytter tunge programmer eller spil at der vil være en mærkbar forskel i at opgradere computeren, frem for at få den repareret.

Er du klimabevidst bør du tænke over følgende når beslutningen skal tages:

 

– Det udleder ca. 250 kg C02 at producere en ny computer.

– Det kræver omkring 1,5 ton råstoffer at producere en helt ny computer.

– Ved løbende reparation og vedligeholdelse kan du fordoble levetiden på computeren. Det vil altså sige at du kan ca. halvere dit C02 aftryk.

– Hvis alle danskere vælge computer reparation frem for at købe nyt, vil det kunne spare omkring 1,5 millioner ton C02 årligt.

– Det tager typisk få timer at få repareret en computer med vores ekspres service.