Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Ukash virus eksplodere

Vi oplever i øjeblikket rigtig mange kunder der kommer ind med deres computer hvor de har fået virusen Ukash. Ukash virus eller ransomware-program er et program der låser brugerens computer så den ikke kan starte op i Windows. I stedet kommer der en advarsel op om at brugeren har hentet ulovlig software eller besøgt hjemmesider med ulovligt indhold som eksempelvis porno eller ulovlige musiktjenester.

De advarer om at det er strafbart og at man bliver stillet til ansvar. De tilbyder at man kan betale 100 EUR (750,- Dkr.) hvorefter at brugeren igen har råderet over computeren.

Billedet viser hvordan et typisk Ukash angreb ser ud.

Ukash virus ransomware malware

Vi oplever rigtig mange kunder som er i tvivl om det er sandt hvad der står i advarslen.
Det er selvfølgelig blot et forsøg på at narre penge fra uvidende brugere.
Hvis din computer er angrebet skal du altså ikke overfører nogen penge.

Hvordan fjerner man så Ukash?

Vi oplever at der er forskellige variationer af angrebet og derfor kan det være svært for den almindelige bruger at slippe af med virusen. Det kræver ofte at man har lidt mere erfaring med  computere for at få den fjernet. Der er en del gode råd på nettet som er værd at prøve.
Oftest er der beskevet 2-3 metoder til at fjerne den på. Nogen af metoderne kræver at du har en ekstern harddisk box så du kan fjerne virusen via en anden computer.

Hvis ikke du har lyst til at bruge tiden på at finde den korrekte løsning så er du velkommen til at kigge forbi, så skal vi fjerne Ukash for dig. Vi installere samtidig et program, så du er beskyttet mod Ukash fremover. Det koster 500,- at få den fjernet og få installeret softwaren til beskyttelse. Vi scanner samtidig din computer for anden virus og malware.