Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Bedste priser på macbook reparationer

Vi har den seneste tid haft stor fokus på at udvikle vores forretning fra at være fantastisk service til også at være konkurrencedygtig på priserne. Vi er begyndt at hente reservedele til PC & Mac hjem i store mængder og vi kan derfor tilbyde markedsførende priser på rigtig mange reparationer, særligt på macbook reparationer.

Faktisk er mange af vores konkurrenter begyndt at fjerne priser fra deres hjemmeside, fordi de simpelthen ikke kan konkurrere med os.  Du vil kunne se at mange af vores konkurrenter vil skrive “Macbook skærmskift fra 3000,-” , men i virkeligheden bliver det lang dyrere. Den gennemsnitlige pris på en ny skærm til en Macbook Pro fra 2016 er 5.364 kr, beregnet ud fra de 5 nærmeste konkurrenter, vi kan levere dette skærmskift til kun 3.995,-

Vi er så sikre på at vi leverer de bedste priser på macbook reparationer at vi ikke er bange for at stille en prisgaranti. Derfor giver en prisgaranti på alle vores udskiftning af skærme, finder du det billigere et andet sted matcher vi prisen + 300 kr yderligere.

 

Vi tilbyder fortsat lynhurtig reparation af macbook

Bare fordi vi er blevet utrolig skarpe på prisen betyder det ikke at vi ikke leverer samme høje service. Service vil altid være første prioritet for os.

Derfor er det også fortsat muligt at få repareret sin Macbook samme dag med vores ekspres service, skærme og batterier kan vi endda oftest lave på en time.

 

Hvis du ønsker mere information om vores Mac reparationer kan du læse mere her