Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Nyt iPad værksted – Reparation af iPad af høj kvalitet i Hillerød

iPad smadret skærm - skal have reparation

Vi har brugt sommerferien på at bygge et top moderne iPad værksted i vores Hillerød afdeling.

Vi kan kort fortalt tilbyde alt indenfor iPad reparationer, også reparationer som tidligere ikke har været muligt. Vores nye iPad værksted har meget avanceret udstyr til at udskifte iPad glas på meget kort tid og med meget høj præcision. Derudover kan en anden af vores nye maskiner lodde enhver mikrochip af logicboardet for at reparere dette. Dette kan blandt andet redde diverse væskeskader og elektroniske kortslutninger, som ikke tidligere har været muligt. Det er banebrydende teknologi som ingen andre tilbyder til iPads, vi kan altså lave mange af de iPad reparationer vores konkurrenter ikke kan. Vi har også et stort lager når det kommer til iPad glas og batterier. Vi sørger altid for at have minimum 100 stk af hver model på lager, så i ikke kan vente unødvendigt på en reservedel. Derfor får du ikke en hurtigere udskiftning af glas eller udskiftning af batteri på iPad end her.

Vi har glædet os meget til at dele denne nyhed med jer og nu glæder vi os blot til at få jeres iPad ind til reparation. I vil ikke blive skuffet.

Se mere om vores iPad reparationer her.

Pris på iPad reparation

Vi har nogle af de bedste priser på iPad reparationer. Det er klart at vi kan ikke være absolut billigst, da vi ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller service. Men generelt er vi blandt de billigste af de anerkendte reparatører i Danmark. Du kan nemt finde prisen på reparation af din iPad ved at besøge vores prisberegner. Her fremgår alle vores faste priser.

Besøg vores Apple prisberegner her.