Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Kan man få virus på en Mac?

Kan en Mac få virus?

Mange tror fejlagtigt, at Mac computere ikke kan få virus og malware, men sandheden er, at de kan blive inficeret på ligefod med almindelige PC’er. Selvom macOS har stærke sikkerhedsforanstaltninger, er det stadig vigtigt at være opmærksom og beskytte din Mac.

Heldigvis er virus rensning ikke en kompliceret MacBook reparation, det kan faktisk oftest løses selv, eller billigt af vores eksperter.

Beskyt din Mac med sikkerhedssoftware

Mac enheder kommer med meget stærkt indbygget sikkerhed i MacOS. Men kriminelle bliver stadig mere kreative og finder hele tiden nye måder at inficere din enhed. Derfor er det også en god idé at beskytte din Mac med et ekstra sikkerhedslag i form af anti-virus. Det scanner hele tiden din computer i realtid og lægger endnu et sikkerhedslag på din computer. Vi har haft rigtig gode erfaringer med ESET Internet Security og de af vores kunder som benytter denne software, oplever generelt ikke at blive inficeret.

Hvordan tjekker man for virus på en Mac?

Hvis du ikke har installeret antivirussoftware som ESET på forhånd, kan du med fordel gøre dette nu. ESET er kendt for at være rigtig god til at finde med kommende og eksisterende virus på Mac enheder. De tilbyder en gratis 30 dages prøveversion.

Hvis ESET ikke finder noget, men du fortsat er bekymret for om din enhed er inficeret, kan du med fordel hente Malwarebytes. Dette program har også en gratis periode og du behøver derfor ikke betale med det samme.

Hvis ingen af disse software finder noget under scanningen er risikoen for at din Mac er inficeret minimal.

Få hjælp hos PC Service Center

Hvis ovenstående metoder virker uoverskuelige, eller du er mere tryg ved at få en professionel til at kigge på det, hjælper vi med dette i alle vores servicecentre. Vi har endnu mere dybdegående værktøjer og kan spotte selv de mindste uregelmæssigheder i dit system. I vores butikker koster en virus gennemgang og udbedring kun 500 kr. Så kan du i hvert fald føle dig helt tryg ved at din Mac computer er ren for virus.

Find dit nærmeste PC Service Center her.