Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Reparation af Mac i Odense af høj kvalitet

Mac reparation i Odense hos PC Service Center

Det er ikke længe siden vi åbnede dørene for vores nye computerværksted i Odense. Nu har Apple afdelingen fået en større overhaling og vi kan nu tilbyde de hurtigste Mac reparationer, til den bedste pris i området.

Odense afdelingen har fået et dedikeret ESD sikret værksted, som udelukkende har fået til opgave at håndtere Mac reparationer. Værkstedet opfylder alle Apples krav til håndtering af Mac reparationer og teknikerne er certificeret indenfor området.

Dertil har værkstedet fået de seneste maskiner og godkendelser, dette sikre at vi kan udføre alle MacBook reparationer. Herunder komplicerede væskeskader, kortslutninger, batteriskift og skærmskift. Modsat mange andre værksteder tilbyder vi også reparationer på de nyeste serier ( M2, M3 ).

Ventetiden er minimal i øjeblikket udføres 90% af alle MacBook reparationer ekspres, samme dag.

iMac reparationer tager i øjeblikket 1-2 dage.

Du finder værkstedet på Skibhusvej 95, 5000 Odense C.

Pris på Mac reparation i Odense

Vi har de bedste priser på Mac reparationer, både hvad angår Macbook og iMac. Vi giver derfor også prisgaranti. Vi kan udelukkende give de bedste priser og samtidig den bedste service, grundet vores størrelse. Vi har værksteder i hele landet og kan derfor købe reservedele hjem i store mængder.

Du kan nemt og hurtigt finde vores priser i vores Apple prisberegner.

Husk at vi også giver 20% rabat til studerende og pensionister.