Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Microsoft stopper support på XP.

Det har længe været varslet at Microsoft vil stoppe med at supportere Windows XP.

Den 8. April 2014 blev der endegyldigt sat en stopper for support og opdateringer til det 12 år gamle styresystem Windows XP. Der er stadig mange private samt virksomheder der har en fungerende version af Windows XP. Hvad betyder det for Windows XP brugere at supporten ophører? I korte træk betyder det at Microsoft ikke længere udvikler systemet og dermed sørger for at udgive opdateringer som kan lukke sikkerhedshuller i Windows XP. Derfor vil det for Windows XP brugere blive mere og mere usikkert med tiden at beholde Windows XP som styresystem. En anden vigtig detalje er, at Microsoft også fjerner muligheden for at downloade Microsofts eget, og meget anvendte antivirus program, Microsoft Security Essentials. Vi har en del kunder der spørger om systemet pludselig holder op med at virke – det gør det ikke, Windows XP vil stadig kunne bruges men med begrænset sikkerhed.

Hvad skal du gøre hvis du har en Windows XP PC?

Såfremt du bruger din Windows XP computer på nettet, anbefaler vi at du opgraderer din Windows licens til Windows 7 eller den nyeste version 8.1. Såfremt din computer er af ældre dato er det muligt, at det er en bedre og billigere løsning at købe en ny eller brugt PC med Windows 7 licens.  Hvis du ikke bruger din Windows XP computer på nettet behøver du ikke fortage dig noget da du dermed er udenfor risiko for indtrængen i din computer.

Nedenfor kan du se prisen på en opgradering fra Windows XP til et nyere system.

Windows 7 Home licens inkl. installations CD: 950,-
Windows 8.1 licens inkl. installations CD: 950,-

Ønsker du at vi skal installere dit nye system og stå for opsætningen, så koster det 500,-

 Vil du have overført alt indhold fra den gamle computer (billeder, musik, videoer, dokumenter og filer m.m.) så koster det yderligere 500,-

Ønsker du at få opgraderet din PC til et nyere Windows system, skal du blot medbringe din PC til en af vores fem service centre, så hjælper vi dig.


Skal du vælge Microsoft Windows 7 eller 8.1?

Windows 8.1 er det nyeste system og har en noget anderledes brugerflade, dvs. måden du navigerer rundt på, vil opleves anderledes end det klassiske Windows XP system.

Hvis du ikke er til de store forandringer og ikke har tålmodighed til at sætte dig ind i et nyt system, så vil vi anbefale at du vælger Windows 7, da udseende minder meget om Windows XP, og det er muligt ved hjælp af et par enkelte klik at indstille systemet så det ligner dit gamle Windows XP.


Køb en brugt PC med Windows 7 licens.

Hvis du er i den situation af din PC er af ældre dato og alligevel er blevet lidt langsom, så er det muligt at det er en bedre løsning at du køber en brugt kvalitets computer som allerede har Windows 7 licens inkl. installation. Det betyder at computeren leveres installeret klar til brug med Windows 7.
Vi sælger årligt flere tusinde brugte mærkevare-computere og vores produkter er af højeste kvalitet og sælges med 12 måneders garanti.

Nedenfor kan du se et par priseksempler på et par populære Lenovo bærbare og en stationær PC. Du er velkommen til at kigge ind i et af vores service centre hvis du vil se på vores udvalg af brugte computere. Du kan klikke på varen i vores onlinebutik, for at læse mere om den.

Lenovo x200 bærbar med Windows 7 – Kr. 2.695,-

Lenovo T60 bærbar med Windows 7 – Kr. 1.695,-

Lenovo Thinkcentre M57p stationær med Windows 7 – Kr. 1.795,-

Læs nyheden på Microsofts hjemmeside