Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

PC hjælp i København & omegn – få professionel service

pc hjælp til private

Har du brug for professionel PC hjælp i København eller omegn? Nu kan du få hjælp her hos PC Service Center.

Hos PC Service Center er vi eksperter i hardware reparation af både PC og Mac, vi har udført reparationer i over 20 år med stor succes. Vores kunder har værdsat vores service som både er hurtig og pålidelig. Dette ses tydeligt i form at vores 5 stjerner på TrustPilot.

Vi har længe tilbudt PC hjælp til vores trofaste kunder, men som noget nyt tilbyder vi nu også PC hjælp til alle. PC hjælp betyder at vi kan hjælpe dig med småproblemer på computeren som mail, virus, spam, MitID, E-boks og meget mere. Vi hjælper kort sagt med alle de småting på computere, som kan være svært selv at finde hoved og hale i, når man ikke er ekspert. Vores professionelle team står klar til at løse dine PC problemer, så du kan få lettet din frustrationer.

Nedenfor vil vi gå detaljeret ind i de nye services, som vi nu tilbyder at hjælpe med.

 

Virus på PC

En af de mest almindelige problemer, som mange oplever på deres bærbar PC, er virusangreb. Et virusangreb kan være meget skadeligt for din computer og kan resultere i tab af data og personlige oplysninger. Hos PC Service Center kan vi hjælpe dig med at fjerne virus fra din PC og sikre, at dit system er sikkert og beskyttet mod fremtidige trusler.

Du skal blot møde op på et af vores mange PC værksteder og vise problemet. Herefter vil vi dedikere en tekniker til opgaven som vil fjerne virusset hurtigt og effektivt.

Mail problemer

En anden almindelig frustration for mange er mailproblemer. Det kan være alt fra problemer med at sende eller modtage mails, til problemer med at indstille ny mailkonto på din computer. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at løse disse problemer. Vi kan guide dig gennem processen med at opsætte din mailkonto korrekt, identificere og løse eventuelle fejl og sikre, at din mail fungerer problemfrit.

Det kræver ingen tidsbestilling at få hjælp til din mail-problemer. Når din mail driller, kigger du blot forbi en af vores butikker. Så løser vi det enten på stedet, eller tager din PC ind på værkstedet.

MitID og E-boks

MitID og E-boks er begge vigtige software, som mange private danskere bruger i deres dagligdag. Men det kan også være en kilde til frustration, når man oplever problemer med dem. Vi kan vi hjælpe dig med at løse eventuelle problemer, du måtte have med dit MitID eller E-boks.

Vi kan hjælpe dig med at oprette eller gendanne dit MitID, hvis du har mistet dine oplysninger eller har problemer med at logge ind. Vi kan også guide dig gennem processen med at bruge dit MitID korrekt og sikre, at det fungerer problemfrit.

Hvis vi skal gendanne dit MitID login, kan det ofte være nødvendigt at medbringe dit pas. Det kan nemlig scannes og det kan virke uoverskueligt, men vi gør det nemt for dig.

Når det kommer til E-boks, kan vi hjælpe dig med at få adgang til din konto, sætte automatisk login op og hjælpe med evt at videresende post til din mailkonto.