Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

PC Service Center åbner ny butik i Århus.

Express service til lavpris
Ideen bag forretningen er express service til en pris, der ligger under, hvad nogen af de største reparatører tager. Vi mener ikke, at der er nogen sammenhæng med den service forbrugerne får mange andre steder, og den pris der skal betales. Vi har svært ved at forstå, at det er nødvendigt at betale overpris for at vente flere uger eller sågar måneder på at få sin reparation udført. Desuden er behovet hos den enkelte forbruger steget, i takt med at computeren er blevet et mere og mere vigtigt arbejdsredskab på niveau med mobiltelefonen og den personlige kalender som vi meget nødig undværer i ganske få timer.

Efter vores mening behøver en typisk reparation ikke tage mere end et par dage, og meget gerne inden for 24 timer. ”Klar på 24 timer” er vores varemærke, men vi er da klar over, at der til tider skal skaffes dele hjem, som kan forlænge reparationstiden. Det vigtige for os er, at kunden har en ide om tidshorisonten på deres reparation og at de ikke føler sig utrygge omkring udgifterne. Som kunde betaler man 200,- for en fejlsøgning, hvorefter man får en oversigt over fejlene, og et tilbud på en reparation.
Som ekstra service til den travle kunde tilbyder vi express tjek, hvor vi garantere at reparationen kommer på bordet med det samme. Dette koster et gebyr på Kr. 350,-, til gengæld bliver reparationen startet med det samme.

Udover de almindelige services som udskiftning af skærme, tastaturer, harddiske, installation af systemer, genskabelse af defekte harddiske, og rens efter væskeskade, tilbyder vi også at servicere de kunder som har andre udfordringer som f.eks. softwareproblemer , internet og mail opsætning etc. Altså problemer der ikke normalt kan klares på et eksternt værksted.
Når man er kunde i PC Service Center, er det helt ok at stille ”dumme spørgsmål”, vi har selv været begyndere engang.

Salg af brugt IT-udstyr
Udover at tilbyde service af IT-udstyr, så sælger vi også brugt IT-udstyr på adressen i Århus. Siden 2001 har vi drevet forretningen Brugtecomputere.dk i København og som webshop på nettet. Fra 1. oktober 2014 åbner vi en Brugtecomputere.dk i samme lokaler i Århus. Forretningen sælger brugt IT-udstyr til private og erhverv. Udstyret er opkøbt, renset, klargjort og sælges videre til en absolut rimelig pris og med garanti. Derfor er vi et rigtig fornuftig og sikkert alternativ til Den Blå Avis, QXL mfl.

Som kunde har du også mulighed for at opleve og afprøve de brugte laptops i butikken.
Alle produkter sælges med 12 måneders garanti og selvfølgelig med 24 måneders reklamationsret. Man fristes til at kalde det en billig idiot-sikret løsning. 60% af de produkter vi sælger hos brugtecomputer.dk og pcservicecenter.dk er af mærket Lenovo, hvilket skyldes at det absolut er det førende mærke indenfor kvalitets laptops.

Så er du træt af at din computer er langsom, eller slet ikke virker, så er du mere end velkommen til at kigge forbi vores butik, hvor vi enten kan tilbyde dig en reparation eller friste dig med en ny (brugt) bærbar til en billig penge. Du har mulighed for at læse mere på pcservicecenter.dk