Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Streger på skærm: Guide til diagnose og reparation af skærmfejl

reparation af computerskærm er nødvendigt

Når din computerskærm ikke fungerer som den skal, kan det være frustrerende og forhindre dig i at udføre dit arbejde eller nyde din fritid. Problemerne med steger på skærmen kan komme i flere varianter. Fra reelle streger på skærmen til flimren eller farveforstyrrelser. Hos PC Service Center forstår vi baggrunden for hvad der kan være galt med skærmen, vi har over 20 års erfaring, så vi har altså set det meste. Vi er klar til at dele ud af vores erfaring  og står klar til at hjælpe.

Typiske årsager til steger på skærmen

Skærmproblemer med steger eller forstyrrelser kan opstå af forskellige årsager, i forskellig grad, med forskellige løsninger. Her er de typiske:

  • Streger på skærmen: Hvis du ser lodrette eller vandrette streger, kan det være et tegn på en beskadiget skærm eller en løs forbindelse. Nogle gange kan det løses ved at udskifte kablet, hvilket er en simpel og omkostningseffektiv løsning. I de fleste tilfælde kræver det dog en ny skærm. Uanset hvad er det ikke noget som du kan løse selv og du bør søge hjælp hos et af vores værksteder. Vi udfører reparation af computerskærm ekspres, hvilket vil sige indenfor 1 time.
  • Farveskift og pixelfejl: Misfarvninger og pixelfejl er oftest indikationer på interne skader eller en fejl i skærmens display. Det vil også kræver en hardware udskiftning som skal forbi værkstedet. I enkelte tilfælde kan du dog løse det ved en driver-opdatering – Så det er værd at prøve først!
  • Skærm flimrer: Flimrende skærme kan skyldes flere ting, herunder løse forbindelser eller softwarefejl. Det mest sandsynlige er at skærmkablet har fået et brud og skal udskiftes. Det kræver en professionel, men typisk kan det løses for under 1.000 kr.

Det er altså en kompleks reparation

Skærmflimmer kan altså ofte være et komplekst problem, der kræver professionel reparation. Det er klogt at kontrollere, om din enhed stadig er dækket af garantien, som kan tilbyde en gratis reparation. Hvis din garanti er udløbet, eller skaden er selvforskyldt i forbindelse med at slag, er du nødt til selv at betale. Du kan finde dit nærmeste værksted eller bestille en gratis afhentning. Alle vores værksteder har erfaring med sådanne reparationer, og hjælper altså med steger på skærmen på både PC, Mac & iPhone.

Du må meget gerne kontakte os

Hvis du ikke fik helt svar på dit spørgsmål, eller hvis du står over for en anden udfordring med din computerskærm, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe på tlf 70 23 23 36

Eller skrive en mail på [email protected]

Vi glæder os til at hjælpe! 😊