Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Vi åbner værksted i Aalborg

PC som fejlfindes

Vi har glædet os til at kunne dele denne nyhed med jer. Vi er nu til stede med et værksted i Aalborg 🤩

Vi har de seneste år fået flere og flere henvendelser fra kunder i Nordjylland. Henvendelserne er kommet med ønske om at vi ville åbne en ny afdeling tættere på, da der tilsyneladende har manglet en kvalitetsservice indenfor computer reparation.

Vi har lyttet til vores kunders ønsker og har derfor afsøgt muligheden for at være tættere på jer. Derfor har vi nu besluttet at åbne et nyt samarbejde med et værksted som ligger i Kennedy-arkaden. Vi ser dette som en optimal placering for at kunne hjælpe flest muligt og vi ser frem til at kunne hjælpe endnu flere med deres computerproblemer hvad enten det er en PC eller en Mac som driller.

Butikken tilbyder i forvejen telefon reparationer, men vil nu også tilbyde PC reparationer i høj kvalitet igennem os. Butikken hedder: Phone-2-Fix.

I kender og elsker ekspres konceptet som går ud på at få repareret sin computer uden ventetid, gerne indenfor 1 time. Det vil vi naturligvis også tilbyde fra dette nye værksted. Det er dog kun muligt på de simple reparationer. I de mere komplekse sager, vil reparationen blive videresendt til vores headquarter.

Du kan læse mere om afdelingen og hvad den kan tilbyde her.

Vi glæder os til at reparere computere i Aalborg 😊