Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Kan man skifte strømindgang i en PC?

kan man reparerer strømindgangen i en laptop?

De fleste af os har prøvet det. Computeren er ved at gå tør for strøm, men når vi tilslutter opladeren til bærbaren, sker der ingenting. I de fleste tilfælde er der heldigvis blot tale om at din strømforsyning ( oplader ) er gået i stykker. Andre gange kan det desværre være strømstikket i computeren som er knækket eller gået i stykker på anden vis.

Hvis det er opladeren

Hvis det blot er opladeren, skal du blot erstatte den med en anden. Det kan i langt i fleste tilfælde ikke betale sig at reparere en oplader. Opladere til bærbare computere koster typisk 400 – 500 kr. Du kan verificere om det blot er opladeren ved at låne en oplader af en ven. Virker din bærbar med en anden oplader, så kan du være ret sikker på at det er her problemet ligger.

Hvis det er strømindgangen

Hvis det derimod er selve strømindgangen i computeren som ikke fungerer, så kræver det reparation hos et professionelt værksted. På nogle modeller kan strømstikket skiftes relativt simpelt, men på langt de fleste er det loddet direkte på dit bundkort. Her kræver det ikke blot en professionelt reparatør, men en reparatør som udfører reparationer på komponent niveau. Hos producenternes egne værksteder vil du nemlig blot blive tilbudt et nyt mainboard, som koster næsten det samme som en ny PC. ‘

Hos værksteder som udfører reparationerne på komponent niveau, vil reparationen typisk koste omkring 1.500 kr.

Vi er et af de få værksteder i landet som tilbyder reparation på komponent niveau.

Efter reparationen

Når du har fået udført en PC reparation på komponent niveau af din DC strømindgang vil din computer fungerer fuldstændigt normalt og der vil ikke være en forhøjet risiko for at den går i stykker igen.

Når vi først har repareret strømstikket, så virker det. Opladningen fungerer helt normalt og batteriet modtaget strøm på almindeligvis. Vi giver fuld garanti på op til 3 år på de her reparationer.